top of page
0h1a8709-innerdoorway.jpg

CORONA UPDATE

Hier lees je alles wat betreft de reizen en corona

scroll

Onze eerste Retreats staan nu op de planning voor september 2020. Uiteraard hopen wij dat deze reizen door kunnen gaan. Op dit moment is Marokko nog volledig in lockdown en is het nog onduidelijk wanneer het weer mogelijk gaat zijn om naar Marokko te reizen. Maar, dit kan uiteraard snel veranderen! In andere landen zien we de grenzen alweer opengaan en ook Transavia is haar vluchten weer aan het opstarten. Uiteraard gaan we niet reizen in september als dit nog niet mag, maar we willen ons wel alweer gaan verheugen op fijne trips! In het geval dat we in september nog niet mogen reizen verschuiven we onze reizen naar het eerstvolgende moment waarop er wel weer gereisd kan worden! Ook als het in 2020 niet meer mogelijk is om te reizen verschuiven we de retreats, rondreizen en workations naar 2021. Jullie veiligheid staat namelijk voorop! 

Heb je al een reis bij ons geboekt dan hebben we hier onderling al over gesproken. 

 

Voor mensen die nu een reis bij ons willen boeken naar Marokko hanteren wij de volgende policy: We snappen dat het spannend is om momenteel een reis te boeken. Maar ondanks alles voelt de behoefte nu misschien wel sterker dan ooit dat je toe bent aan ontwikkeling en verdieping! En daarin snappen wij jou! Omdat ook wij hopen dat wij snel weer onze business op kunnen gaan starten hebben wij de aanbetaling van 50% op al onze reizen verminderd naar een symbolische €100,-. Dus mocht jij een optie willen op 1 van de reizen dan plannen we de reis voor jou in, betaal jij 100,- en pas als we de reis definitief bij je kunnen bevestigen dan betaal jij het restant bedrag aan ons. 

Op deze manier hopen wij het risico voor je weg te nemen en hopen wij dat jij je ondanks alles toch kunt gaan verheugen op een bijzondere trip!

logo design website9.png
bottom of page