BAck to Basic Rondreis Marokko (Kustroute & Yoga)

Tijdens deze 10 - daagse rondreis van 29 februari t/m 9 maart 2020 reizen we langs de mooiste en puurste plekken aan de Marokkaanse kust! De reis begint en eindigt in Marrakech. We reizen in onze eigen bus met een privé chauffeur. Als jij toe bent aan ontspanning, de krachtige Marokkaanse kust wilt ontdekken, wilt genieten van helende yoga lessen op het strand en op de rooftops van onze beachy locaties, dan is deze reis écht iets voor jou! Het is een reis die volledig door ons is georganiseerd, maar uiteraard is er ook genoeg tijd en ruimte voor jouw persoonlijke ervaring. Tijdens deze rondreis bezoeken we onze favoriete en heerlijke rustige plekken aan de Marokkaanse kust: Sidi Kaouki, Imsouane en Sidi Ifni. De laatste dag verblijven we in Marrakech zodat je vanuit daar weer terug kunt vliegen naar Nederland. Tijdens deze reis gaan Marleen (organisatie), Elke (Meditaties) en Sarita (Yoga) mee.

Er kunnen maximaal 12 vrouwen mee met deze reis.

Deze kustreis is voor vrouwen. Vrouwen die op zoek zijn naar een reis waarbij je veel van het mooie Marokko ziet, maar ook de tijd hebt om weer echt met jezelf te (re) connecten. Naast de yogalessen die gegeven worden door Sarita zal Elke meditaties geven om zo echt de connectie die jij met jezelf hebt te kunnen verdiepen. Tijdens deze rondreis is er ruimte voor jouw persoonlijke ervaring, maar leg je de route af met een groep gelijkgestemden en wij als host die jou de kennis en veiligheid verschaffen om in 10 dagen tijd het echte Marokko te ontdekken. De nadruk tijdens deze reis ligt op ‘slow’ travel. We gaan het land met jou echt beleven. Dit doen we door de verbinding en connectie op te zoeken met de bevolking en natuur, te mediteren op plaatsen waar de energie krachtig en ongerept is en jou alle zorgen uit handen te nemen zodat jij je tijdens deze 10 dagen echt kunt ontspannen. Stel je open voor een uniek avontuur en laat je verrassen door magisch Marokko!

Yoga-Rondreis-Marokko.jpg

Kust rondreis Marokko

Marokko in de winter is prachtig! Met aangename temperaturen aan de kust, rond de 20 graden, is het er heerlijk toeven. De stranden zijn leeg, de vibe heerlijk. En dat is de reden dat wij deze kustreis organiseren! Wij geven zelf al jaren retreats aan de kust en tijdens deze rondreis is het tijd om de kust verder te gaan ontdekken.

De Marokkaanse kust staat bekend om zijn uitgestrekte rustige stranden waar je een krachtige vibe zult voelen en de yoga lessen een extra helende werking hebben. We hebben een bijzondere reis samengesteld waarbij we jou meenemen naar onze favoriete plekken.

Wat gaan we doen?

Het startpunt voor deze reis is Marrakech. Bij aankomst op het vliegveld staat onze chauffeur voor je klaar en gezamenlijk vertrekken we richting Essaouira. We verblijven echter nog iets zuidelijker ten opzichte van Essaouira, in Sidi Kaouki. Dit kleine surfdorpje is al jaren onze thuisbasis voor de retreats die wij geven en dan ook een heerlijk startpunt voor deze rondreis. De eerste twee nachten verblijven we in het Beach huis Blue Kaouki en heb je alle tijd om te genieten van de rustige omgeving.

Het strand van Sidi Kaouki

Het strand van Sidi Kaouki

Rondreis-Marokko-Kust
215173668.jpg
Yoga-Marokko-Reizen-Blog.jpeg
DSC09771-01.jpeg

Yoga in de ochtend en even bijkomen! Na Sidi Kaouki vertrekken we naar Imsouane en verblijven we twee nachten in een heerlijk huis pal aan het strand. We maken uitstapjes, je hebt de mogelijkheid om een surfles te nemen en we gaan vooral veel relaxen. Yoga in de ochtend, meditaties en heerlijke maaltijden!

Na Imsouane reizen we verder naar het zuiden waar we een zeer unieke en bijzondere locatie in Sidi Ifni bezoeken. In deze omgeving blijven we drie dagen. We verblijven in het huis wat je hieronder op de foto ziet. We verkennen de omgeving, genieten van de yoga lessen, meditaties en uiteraard is er ook tijd om je eigen plante trekken en tijd voor jezelf te nemen.

Vanuit Sidi Ifni reizen we via Taroudant terug naar Marrakech en de laatste dag van deze reis verblijven we in Marrakech zodat jij vanuit daar weer makkelijk naar Nederland kunt reizen.

Sidi Kaouki

Sidi Kaouki

Planning:

Zaterdag 29 februari: Aankomst in Marrakech en vertrek naar Sidi Kaouki. De reis naar Sidi Kaouki duurt ongeveer 3 uur.

Zondag 1 maart: Sidi Kaouki.

Maandag 2 maart: Vertrek naar Imsouane, Vandaag reizen we in ongeveer 2 uur van Sidi Kaouki naar Imsouane.

Dinsdag 3 maart: Imsouane.

Woensdag 4 maart: Vertrek Sidi Ifni, Op deze dag reizen we in ongeveer 4 uur van Imsouane naar Sidi Ifni.

Donderdag: 5 maart: Sidi Ifni.

Vrijdag 6 maart: Verkennen omgeving Sidi Ifni.

Zaterdag 7 maart: Vertrek naar Taroudant, Vandaag vertrekken we vanuit Sidi Ifni en reizen we in ongeveer 3 uur naar Taroudant om daar de nacht door te brengen. Vanuit hier reizen we door naar Marrakech.

Zondag 8 maart: Vanuit Taroudant reizen we vandaag door en na ongeveer 4 uur bereiken we Marrakech. Tijd om de stad te verkennen!

Maandag 9 maart: Op deze dag mag jij je terugvlucht regelen. Afhankelijk van het tijdstip van je vlucht vertrek je weer naar Nederland (Of je plakt er nog een nachtje in Marrakech achteraan)

Kust Rondreis Marokko-07.jpeg

Voor deze Back to Basic Rondreis mag je een ticket boeken naar Marrakech op 29 februari 2020. Daar op het vliegveld staan wij op jou te wachten en gaat jouw avontuur beginnen!

De yogalessen en meditaties zijn voor iedereen toegankelijk!

Yoga-Marokko-reizen-Retreat.jpeg
Yoga-kustreis-marokko.JPG

De kosten voor deze 10- daagse reis bedragen 1295,- per persoon op basis van een gedeelde kamer. Afhankelijk van het hotel waar we verblijven slaap je alleen, of op een gedeelde twee of driepersoonskamer. Alle heerlijke maaltijden (3 per dag), al het vervoer (incl. air port pick up & drop off), wandelingen, excursies, meditaties en yogalessen zijn inbegrepen in de prijs. We reizen rond in een bus met chauffeur en Marleen en Elke zijn de gehele reis aanwezig.

  • Let op: deze prijs is exclusief de vlucht naar Marokko en annuleringsverzekering.

  • Op deze reis is de STO-reisgarantie van toepassing.