Workation Marrakech

Van 3 t/m 10 oktober 2019 verblijven we met 14 ondernemers in een super mooie Riad in Marrakech om te gaan werken aan jouw onderneming! Voor wie is deze reis: Je bent een beginnende ondernemer. Je weet wat je wil, maar je vraagt je af wat jouw volgende stap gaat worden in je business. Je hebt behoefte aan inspiratie, begeleiding, gelijkgestemden en een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse patronen. Herkenbaar? Dan is onze workation in Marrakech iets voor jou!

Deze reis is in samenwerking met Meetings in the Sun. Meetings in the Sun is een platform en community voor plaats onafhankelijk werken. Boekingen voor deze reis verlopen via Innerdoorway. Deze reis is onder begeleiding van Business Coach David van Balen.

a831dc_fadb002d7f6349048cd38893f69ecb99.jpg

Wat gaan we doen?

Van 3 – 10 oktober verblijven we in een groep van maximaal 14 ondernemers in een mooie riad midden in de oude stad van Marrakech. Vanuit deze uitvalsbasis gaan we aan de slag om jouw business een boost te geven!

Tijdens deze workation ga je samen met onze business coach de volgende stap in je startende onderneming zetten. Tegelijkertijd leer je de kleurrijke cultuur van Marokko kennen. Deze reis is ingedeeld in drie fasen om er voor te zorgen dat jij en jouw business de groei door gaan maken die je wilt. Fase 1 gaat over intentie, fase 2 over focus en  fase 3 over actie.

Programma

Dagelijks zul je bezig zijn met persoonlijke en zakelijke groei. Elke ochtend starten we met een meditatie en een business coach sessie. We hebben deze reis ingedeeld op basis van drie stappen: intentie, focus en actie. Aangezien wij geloven dat het bouwen van een succesvolle business nauw samenhangt met jouw passies, skills en doelen (niet alleen zakelijke doelen, maar doelen die jij belangrijk vind als persoon) zal hier voornamelijk aandacht voor zijn in het begin van de workation. Business coach David zal je begeleiden bij het zetten van de juiste intenties, die passen bij jou, bij wat je wilt en wat je kunt. 


Workation-Marokko-Ondernemers-Reis-Marrakech

Focus

Nadat dit kraakhelder is zullen we verder gaan met het thema focus. Niet alles hoef je namelijk NU te bereiken. Hoe maak je de keuze over wat nu belangrijk is en wat kan wachten? Hoe bereik je je doelen als je geen duidelijke focus hebt op wat je moet doen? Ook hierin wordt je begeleid. Je zult niet alleen begeleiding krijgen vanuit de coach, maar ook feedback vanuit de andere ondernemers. Want een netwerk van gelijkgestemden is zo waardevol!

Vervolgens is het tijd voor actie. Je weet wie je bent, wat je kan, je weet waar je heen wilt werken en je weet wat de stappen zijn. Tijd om daadwerkelijk al werk te verzetten. Bij veel (vooral startende) ondernemers zit er een stuk angst in dit stuk. Want wat als… Wat als dit niet de juiste stap was? Wat als iemand er iets van vind? Wat als… Ook in deze stap wordt je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak begeleid en daarna is het aan jou. Je moet het gewoon gaan doen! Maar wij zijn er nog wel allemaal bij om die eerste stappen samen met jou te zetten. Sterker nog, aan het einde van deze workation zijn wij er allemaal om deze eerste stappen en duidelijke richting die je nu in je bedrijf hebt, met je te vieren!

Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op. Met duidelijke handvatten kan je de gewonnen kennnis en vaardigheden meteen toepassen en omzetten in resultaat.

  • Je geniet, want dit is ook heel belangrijk, van de mooie omgeving en cultuur.


Datum: 03-10-2019 tot 10-10-2019
Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
Prijs voor een gedeelde twee-persoonskamer € 1295

Deze prijs is inclusief: 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag. Coaching en sessies met een business coach. Ontmoetingen met lokale ondernemers die in Marrakech wonen en werken, heel veel leuke extra’s om de stad écht te leren kennen en toegang tot de co-workspace in Marrakech.

Boeken? Stuur een mailtje naar elke@innerdoorway.nl en wij nemen contact met je op.

Waarom zou je mee gaan?

  • Als startende ondernemer ervaar je nog veel onzekerheden. Je wilt sterker in je schoenen staan en precies weten wat je vervolgstappen zijn richting groei. We’ve got your back!

  • Doordat je afstand neemt van je day-to-day, investeer je jouw volledige tijd en aandacht aan je eigen persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

  • Dit zorgt voor een snelle groei en concrete stappen richting je doelstellingen.

  • Je bespaart tijd. Door de combinatie van verschillende elementen komt je bedrijf in een stroomversnelling terecht, maand/jaardoelen worden omgezet in 8 dagen!

  • Door letterlijk weg te stappen uit je comfort zone krijg je een helikopter view terug op je bedrijf. Super waardevol als je inzicht wilt in waar je heen moet en hoe je daar komt.

  • Je doet op allerlei manieren veel inspiratie op, via de cultuur, de omgeving en de lokale ondernemers. Deze inspiratie geeft je nieuwe inzichten, een creatieve boost en resulteert in productiviteit. In 8 dagen kun je zoveel gedaan krijgen als je de juiste begeleiding hebt!

  • Je werkt nauw en intens samen met de business coach die jou op de juiste manier weet te prikkelen en in een korte periode je grote stappen laat zetten.

  • Wij nemen de hoofdzorgen voor je weg, wij zorgen voor je onderdak, vervoer en maaltijden. Het enige waar jij je op hoeft te focussen is op jouw bedrijf