top of page
Workation

WORKATION

WERKEN AAN JE EIGEN ONDERNEMING

 

LET OP!! DEZE WORKATION VERPLAATSEN WIJ I.V.M CORONA NAAR EEN LOCATIE IN NEDERLAND!

scroll

WERKEN AAN JE BUSINESS

VAN ZONDAG 8 T/M VRIJDAG 13 NOVEMBER

Hé, ambitieuze ondernemer! Zin om je te laten inspireren en samen met een groep gelijkgestemde ondernemers de volgende stap in jouw business te zetten? Dan is deze workation onwijs waardevol voor jou. Samen met een business coach werk je aan je onderneming terwijl je ondertussen geniet van de heerlijke locatie waar we verblijven. Een gouden combinatie voor persoonlijke én zakelijke groei. Deze workation zou eigenlijk in Marrakech plaatsvinden maar in verband met Corona zijn wij op zoek gegaan naar een mooie & inspirerende locatie dichterbij huis en die hebben we gevonden! 


Deze workation organiseren we in samenwerking met Meetings in the Sun; het grootste Nederlandse platform voor remote werken. Elke van Innerdoorway is verantwoordelijk voor de organisatie en is de gehele reis aanwezig. Ook verzorgt ze alle meditaties en geeft zij 1 op 1 sessies.

De workation gaat plaatsvinden van 8 - 13 november 2020. Lees verder onder de foto's die gemaakt zijn tijdens onze laatste workation in Marrakech.

VOOR WIE?

Je bent ondernemer. Je weet wat je wil, maar je vraagt je af wat jouw volgende stap gaat worden in je business. Je hebt behoefte aan inspiratie, begeleiding, gelijkgestemde ondernemers en een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse patronen. Wij snappen jou. Welkom in ons chateau in België!

Het team van de workation bestaat uit Alex, David, Elke en Marleen. Alex is founder van Meetings in the Sun, een platform en community voor plaats- en tijd-onafhankelijk werken. David is business coach. Met hun kennis, kunde, ervaring en passie zorgen zij ervoor dat jij grote stappen kunt zetten met jouw onderneming. Elke en Marleen van Innerdoorway organiseren deze workation en begeleiden de meditaties, voor een diepe connectie met en verdieping in jezelf.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens deze workation zet je samen met business coach David de volgende stap in je startende onderneming. Tegelijkertijd leer jij jezelf echt kennen door middel van de verdiepende meditaties die gegeven worden. Een gouden combinatie!

 

Iedere dag staat in het teken van persoonlijke en zakelijke groei. We starten in de ochtend met een meditatie en business coaching. Wij geloven dat het bouwen van een succesvolle business nauw samenhangt met jouw passies, skills en doelen. Niet alleen zakelijk, maar ook de doelen die jij belangrijk vindt als persoon. Daarom zal hier in het begin van de workation voornamelijk aandacht voor zijn. Business coach David zal je begeleiden bij het zetten van de juiste intenties die passen bij jou, bij wat je wilt en wat je kunt.

Ondertussen bevat het programma ook heerlijke maaltijden, samenkomsten én maken we een bijzondere dagtrip in de omgeving. Zo combineren we de vibes van de omgeving met de waarde van business coaching en staat niets jou nog in de weg om écht next level te gaan.

KOSTEN

De kosten voor deze workation zijn € 1550,- (excl. btw) op basis van een gedeelde tweepersoonskamer met een eigen badkamer. Onder het inschrijfformulier lees je wat inbegrepen is in deze prijs.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Meeting in the sun

INCLUSIEF

WAT JE BUITEN DE GEWELDIGE ERVARING EN DOSIS INSPIRATIE NOG MEER KRIJGT:

  • 7 overnachtingen in een mooi & authentieke chateau in België;

  • drie heerlijke maaltijden per dag;

  • dagelijkse business coaching in groepsverband;

  • 1 x een 1-op-1 sessie met David, Elke of Alex;

  • meditaties en visualisaties door Elke;

  • personal branding sessie met Alex;

  • een fotoshoot 

EXCLUSIEF:

  • Vervoer naar de locatie in Belgie

  • Reis- & annuleringsverzekering

WAT ANDEREN ZEGGEN

Met een diep gevoel van dankbaarheid zit ik in het vliegtuig. Deze workation in Marrakech heeft me tot in mijn ziel geraakt. En niet alleen bij mij, maar bij alle ondernemers uit de groep, zijn zulke mooie inzichten ontstaan. Gisteren tijdens de reflectie viel het mij op dat eigenlijk iedereen hiernaartoe is gekomen om zijn business te versterken. Maar bij de grote meerderheid van de groep, waren de persoonlijke learnings en het eigen proces dat aan het licht kwam nog veel belangrijker dan de bedrijfsresultaten. Want jij bént je bedrijf!

Meet the team

Alex Malone.jpg

Alex

Alex is de gehele reis aanwezig en geeft personal branding- en strategiesessies.

Elke-Moorman-Innerdoorway1.jpg

Elke

Elke is de gehele reis aanwezig en is verantwoordelijk voor de organisatie en de geleide meditaties.

dsc06479.jpg

David

David is de gehele reis aanwezig en geeft dagelijks de business coaching sessies.

bottom of page