top of page

DE MISSIE VAN INNERDOORWAY

Wij geloven erin dat wij als mensheid door een enorm transformatieproces gaan. Een proces waarbij onze kosmische ogen langzaam geopend worden. Een periode waarin we steeds meer gaan beseffen en erkennen dat er meer is dan wat wij met onze ogen kunnen waarnemen en een periode waarin wij als mensheid steeds meer gaan beseffen dat dingen anders mogen. We mogen weer gaan leven in harmonie met onszelf en met onze planeet.

 

Maar, hoe doe je dat?

Daar ondersteunen wij je graag bij! Het is onze missie om een stukje verlichting en ontwikkeling te brengen. Een rustpunt te bieden in de drukte van het huidige leven. Een glimp van inspiratie te geven als je ergens even klem zit. Dat is wat ik, Elke, met Innerdoorway en samen met mijn waardevolle partners doe. Met mijn kennis van en ervaring met meditatie, reiki & healing wil ik je in mijn reizen, (online) retreats en trainingen anders naar jezelf en je leven laten kijken.

 

I work with the energies of the universe to create balance and awareness. 

 

Zo kun jij steeds meer en meer jezelf worden en daardoor ook steeds meer van betekenis zijn voor de wereld om je heen. Verander de wereld, begin bij jezelf; daar geloof ik heilig in. En, voor mij is bewustwording dé weg naar een leven in vrijheid. In de toekomst hoop ik nog veel meer mensen te helpen om anders naar zichzelf te kijken én de pure magie van onze retreats te laten beleven. Want het leven is één grote ontdekkingsreis! 

Ga je met ons mee? Let's create magic together!

 

 

Dit is Innerdoorway:

 

  • Al jaren dé expert op het gebied van reizen die fijn zijn voor jouw body, mind & spirit

  • Organisator van retreats, rondreizen en workations

  • Expert in het begeleiden tijdens transformatieprocessen middels coaching & healing

  • Voor purpose driven ondernemers, Marokko lovers en reizigers die de magische vibe van het land met hun eigen zintuigen willen beleven

  • Ontwikkelaar van de mooiste concepten voor slow travel reizen met diepgang

  • Voorvechter van een evenwichtige uitwisseling tussen mens en aarde; we leren allemaal van elkaar en alles draait om het delen van ervaringen

  • Spiritual gangster die meditatie inzet als dé tool om meer met jezelf en je omgeving te connecten

  • Founder van online retreatprogramma’s #superchargeyourbrain en#activeerjouwsuperbewustzijn, zodat je ook vanuit je eigen huis ‘op reis’ kan en aan de slag kan met persoonlijke ontwikkeling

Inspiratie-Rondreis-Marokko

Inspiratie-Rondreis-Marokko

Video afspelen

HI, IK BEN ELKE MOORMAN

Ik zie mijn leven als een ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis naar binnen, langs alle mooie plekjes, scherpe hoekjes en rafelrandjes in mijn ziel. Een reis van spirituele ontwikkeling waarin ik mijzelf steeds beter heb leren kennen, met meditatie als belangrijkste ‘tool’. Want wat meditatie met het menselijk bewustzijn kan doen is immens! Je kunt anders naar jezelf en je leven gaan kijken door je hersenactiviteit te verlagen en in andere bewustzijnsstadia te komen. Super interessant en ik leer jou dit graag!

 

Ik ben ervan overtuigd dat dit de manier is om met jezelf aan de slag te gaan én de wereld zo een mooiere plek te maken. Jouw persoonlijke groei weerspiegelt zich immers in de wereld om je heen. 

 

Mijn ontdekkingsreis bracht me ook in Marokko, voor mij de meest magische plek van de wereld. Vanaf de eerste keer dat ik er kwam was ik verliefd en wilde niets anders meer dan deze grote liefde combineren met duurzaam toerisme, persoonlijke ontwikkeling en meditatie! Zo ontstond Innerdoorway. Mijn duurzame reisbureau waarmee ik al meer dan 500 mensen meenam naar Marokko.

 

Het was 2006 toen ik afstudeerde aan de opleiding duurzaam toerisme. De studie raakte me in mijn kern en volgde ik met veel liefde. Mijn liefde voor Marokko ontstond in 2012, toen ik per toeval in Marrakech belandde. Drie jaar later, in 2015, werd Innerdoorway geboren en sindsdien is mijn bedrijf enorm gegroeid. Parallel daaraan liep – en loopt nog steeds – mijn spirituele ontwikkeling, die als een rode draad is verweven in alles wat ik doe.

 

De afgelopen jaren kwamen er enorm waardevolle samenwerkingen op mijn pad met mensen die dezelfde missie delen. Zo organiseer ik samen met mijn partner Christiano de Meditatie Retreats en is mijn lieve vriendin Marleen (Merlin Morocco) degene met wie ik de rondreizen voor vrouwen in Marokko organiseer. 

Innerdoorway - Meditatie trainingen, Retreats, Rondreizen, Workations & Healing Sessies

TEAM 

Uitleg Mindset.jpg
0H1A2809-innerdoorway.jpg
0E5A0366_websize.jpg

CHRISTIANO

MARLEEN 

ROBINSON

FOUNDER INNERTECHNOLOGY

Met zijn jarenlange ervaring als meditatie coach en boks instructeur heeft Christiano al vele mensen letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht. Zijn passie voor het doorgronden van het leven heeft hem ertoe gezet om te gaan ontdekken hoe de menselijke psyche werkt en door middel van meditatie trainingen, coaching, healing en bokstrainingen stimuleert hij mensen om hun innerlijke potentieel te benutten en het maximale uit het leven te halen!

FOUNDER MERLIN MOROCCO

Het is Merlins passie om de wereld een beetje groener te maken. Deze 'groen' styliste heeft een enorme liefde voor bloemen, planten en Marokko. Al jaren speurt zij naar mooie, krachtige en authentieke plekken in Marokko en deze plekken deelt zij graag met jou! Merlin is gek op mediteren, haar hondje Gandi en alle plekken in Marokko waar je normaal niet zo snel komt. 

 

INNERTECHNOLOGY

 

Het is Robin's specialiteit om blokkades die zijn ontstaan in het leven of die je hebt meegekregen van je ouders en voorouders, te neutraliseren om vrijer en aangenamer te kunnen leven. Robin is gek op onderzoeken en al jarenlang verricht hij onderzoek naar wat meditaties op Theta- en Deltaniveau met het menselijk bewustzijn doen.