VOLLE MAAN 13 oktober 2019 | Overstijg conflicten en confrontaties

Op zondag 13 oktober is het volle maan en deze volle maan geeft ons de kans om anders naar conflicten en confrontaties te kijken.

Voordat ik je hier meer over vertel, wil ik je vragen om even terug te kijken naar alles wat er gebeurd is in de afgelopen weken. Er waaide letterlijk en figuurlijk een transformerende wind die jou liet zien wat jouw volgende stap mag gaan worden. Een periode die nodig was om jou nog dichter naar je eigen kern te brengen. De afgelopen periode was een intense tijd die ons liet zien waar er andere keuzes gemaakt mochten worden.

Makkelijk? Dat zeker niet. Waardevol? JA!

Read More
Retreat, Rondreis of Workation, welke reis past bij jou?

Persoonlijke ontwikkeling is steeds belangrijker aan het worden. De wereld is enorm in beweging en ons bewustzijn groeit steeds sneller. En met het veranderen van dit bewustzijn zien we zoveel mooie initiatieven ontstaan in de wereld! Elke ochtend weer maakt het mij blij om te zien hoeveel mensen er opstaan en besluiten dat het zo genoeg is. Mensen die de regie weer in eigen handen nemen, hun missie op aarde gaan volgen en uit gaan dragen waar zij voor staan. Het gaat steeds belangrijker worden om de verbinding die wij met onszelf hebben te verdiepen.

Read More
Volle Maan 19 Februari 2019 | Praktisch omgaan met spiritualiteit

Deze volle maan nodigt je uit om te gaan handelen vanuit je diepste kern. Je word nu uitgedaagd om vanuit pure creativiteit, jouw sterrenstof, hier op aarde iets neer te gaan zetten wat écht vanuit jou komt en tevens het universum dient. We mogen nu allemaal bijdragen om “een stukje hemel op aarde” te gaan creëren. En met ‘‘hemel’' bedoelen wij het neerzetten van iets unieks hier op aarde. Iets puur vanuit jou. Iets wat kracht, harmonie en de wijsheid van het universum vertegenwoordigd. 

Read More
Elke MoormanComment
Innerpeace, dé basis voor succes.

Het mag duidelijk zijn dat er de afgelopen jaren een enorme shift heeft plaatsgevonden. Er is een grote wake-up call gaande. We worden ons steeds meer bewust van onszelf en van onze planeet. 2019 gaat een jaar worden waarin er veel collectieve veranderingen plaats zullen gaan vinden. Dit jaar is er een soort kosmische energie aanwezig die gaat zorgen voor een persoonlijke doorbraak in bewustzijn. Het universum vraagt ons echter wel, om hier zelf voor te kiezen.

Read More
Elke Moorman Comment
Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe mindset.

Zoals jullie weten doen wij veel met astrologie, numerologie en de Maya- kalender. Daarnaast kijken wij ook naar de huidige maatschappelijke gebeurtenissen en veranderingen die er globaal plaatsvinden om zo een beeld te schetsen van de ontwikkelingen op dit moment. Ons streven is om een zo objectief mogelijk beeld te vormen van wat wij denken waar te nemen en wat wij zien en voelen omtrent de maatschappelijke beweging in zowel Nederland als wereldwijd.

Read More
Elke MoormanComment
De mooiste plekken in Marokko, op reis met 14 vrouwen!

Bestemming Marokko! Al jaren lang is Marokko onze favoriet en inmiddels hebben wij hier al vele avonturen beleefd. Omdat wij graag onze passie met jullie willen delen is het idee voor een rondreis ontstaan! Sinds 2016 organiseren wij met Innerdoorway retreats aan de Atlantische kust en vanuit daar kregen wij steeds vaker de vraag of het ook mogelijk is om bij ons rondreizen te boeken door dit prachtige land. Innerdoorway is sinds 2017 een officieel reisbureau en in november 2018 is het zo ver, de eerste rondreis waarbij er 14 vrouwen mee kunnen op avontuur is dan een feit!

Read More
Boucherouite kleden, gemaakt op intuïtie & gevoel.

Door de vele reizen die ik maak naar Marokko blijft mijn liefde voor de prachtige handgemaakte items die er te vinden zijn altijd levend. Marokko inspireert mij enorm wat betreft kleuren, textiel, vormen en de échte handarbeid die hier nog volop in leven is. Wellicht ken je ze wel, de prachtige boucherouite kleden die met de hand geknoopt worden door de vrouwen in het Atlas gebergte.

Read More
Van controle naar FLOW!

Misschien had je het ooit nodig in je leven. Controle, bewijsdrang, boosheid, hardheid of misschien leefde je wel in een wereld die eigenlijk niet de jouwe is. Heb je je aangepast of had je het idee dat je moest doen aan een bepaalde verwachting. Een plaatje. Omdat het zo hoort en omdat jij dacht dat dit het leven is. Maar alles veranderd en hoe ouder je word hoe meer je zelf mag gaan bepalen wat nog bij je past.

Read More
Elke MoormanComment
Ondernemen vanuit een spirituele basis is de toekomst. Doe mee aan onze nieuwe maan challenge en win!

Een nieuwe maan is het begin van een energetische cyclus die zijn hoogtepunt kent bij volle maan. Een nieuwe maan geeft je de mogelijkheid om je visie opnieuw te creëren, doelen te stellen en intenties te zetten. Elke nieuwe maan heeft een eigen thema. Dit thema geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken en om de keuze te maken om verder te kunnen bouwen aan een lifestyle die er voor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Read More