ENERGETISCHE

HEALING

SESSIES

 HEALING SESSIES DIE ELKE GEEFT IN EINDHOVEN

scroll

HI WOMAN! BEN JE TOE AAN EEN VOLGENDE STAP IN JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING?

Dan ben ik hier voor jou! Naast alle reizen die ik organiseer geef ik energetische healing sessies in Eindhoven voor alle vrouwen die toe zijn aan een volgende stap in hun ontwikkeling. In de afgelopen jaren ontdekte ik hoe belangrijk het is om jezelf niet te vergeten tijdens je proces van persoonlijke groei en bewustwording. Graag ontdek ik samen met jou waar we nog winst kunnen behalen! Zo ga jij steeds meer leven vanuit vrijheid & ga jij je eigen krachten (nog) beter leren kennen. 

 

Jij bent een vrouw die: 

  • voelt dat ze toe is aan een volgende stap in haar ontwikkeling. Diep van binnen weet jij dat er nog zoveel te ontdekken is. Je bent eraan toe om in je volste potentie te stappen en belemmerende patronen achter je te laten.

 

Wat gaan we doen? 

 

Hoe klinken de volgende woorden voor jou? Rust, balans, overzicht, flow en diepgang. Wil jij dit (meer) ervaren in jouw leven? Dan help ik je graag op weg! Samen stemmen we af op datgene in jou wat gezien mag worden. We werken aan het verlichten en verzachten van blokkades die er voor zorgen dat jij je beperkt voelt in bepaalde aspecten van je leven. Ik combineer holistische healing tools, zoals energiewerk door middel van handoplegging en meditatie, met het werken aan je mindset. Je vrij en onbelemmerd voelen, is een lifestyle! Samen onderzoeken we waar voor jou nog winst te behalen is. Ruim je belemmerende patronen op en verhoog je jouw energie. 

Ontdek de kracht van een energetische healing!

 

Een sessie met mij duurt twee uur en in die tijd kom jij even helemaal tot jezelf. We starten de sessie door eerst kort met elkaar in gesprek te gaan. Zo stemmen we samen af waar jij staat op dit moment en waar in de behandeling extra op gelet mag worden. Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel en wordt je liggend door mij behandeld. Dit doe ik door middel van handoplegging en zo stuur ik energie naar verschillende plaatsen in je lichaam. Ik werk met de universele levensenergie die overal om ons heen is en dit heeft een helend effect.

Na de behandeling bespreken we je ervaring en vervolgens geef ik je een meditatiesessie die volledig is afgestemd op jouw energetische behoefte. Tijdens de meditatie werken we met de informatie van jouw onderbewustzijn om zo snel contact te maken met alles wat aandacht nodig heeft.

 

  • Deze energetische sessie werkt zeer ontspannend en ontstressend.

  • Door de handoplegging kunnen we samen blokkades en emoties die vastzitten verzachten & transformeren.

  • Deze sessie geeft jou inzicht in jezelf waardoor jij snel volgende stappen kunt gaan zetten in je leven.

  • De behandeling werkt ook verlichtend bij pijn, verdriet en angsten en tevens wordt je zelfhelende vermogen aangewakkerd. 

Ik heb me in tijden niet zo gelukkig en sterk gevoeld! Bedankt voor de fijne sessie - Laura

 

Duur van deze 1 op 1 sessie: 2 uur

Investering: € 150,-

Waar: Marconilaan 4, Eindhoven

Liefs, Elke

 

Laat je gegevens achter in het contact formulier om een afspraak in te plannen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Energetische Sessie Inplannen

Tot snel!

Tijdens de behandeling op mijn rug deinde ik op kleurrijke golven en dook vervlogen tijden in. Ik ervaarde een diep meditatieve staat, waarbij ik ridders aan een ronde tafel ontmoette tot aan indianenstammen die in een bosrijke omgeving strepen op mijn wangen hebben gezet. Er kwam veel, voor mij nog, onverklaarbaars voorbij.

Op het moment dat ik op mijn buik ging liggen tijdens de behandeling voelde ik extreme rust en warmte bij bepaalde handopleggingen. - Wietske