Filtering by: Reizen
Inspiratie Rondreis Marokko september 2019 en mei 2020 (Marrakech, Ait Bougmez , Ziz, Sahara)
Sep
21
to Sep 29

Inspiratie Rondreis Marokko september 2019 en mei 2020 (Marrakech, Ait Bougmez , Ziz, Sahara)

Marokko is een prachtig land en heeft zo veel te bieden. In het land zelf worden veel tours aangeboden die de 'standaard' route richting het Atlas gebergte en de woestijn afleggen. Door alle reizen die wij naar dit fantastische land gemaakt hebben ontdekte wij echter veel plekjes buiten de gebaande paden. Mooie verscholen hotels, het echte berber leven. Daarnaast krijgen wij steeds meer vragen van vrouwen die alleen naar Marokko willen, maar zich toch veiliger voelen in een groep.

View Event →
Workation Marrakech | Werken aan je business in Marokko
Oct
3
to Oct 10

Workation Marrakech | Werken aan je business in Marokko

Deze reis is in samenwerking met Meetings in the Sun. Meetings in the Sun is een platform en community voor plaats onafhankelijk werken. Boekingen voor deze reis verlopen via Innerdoorway.

Van 3 t/m 10 oktober 2019 verblijven we met 14 ondernemers in een super mooie Riad in Marrakech om te gaan werken aan jouw onderneming! Voor wie is deze reis: Je bent een beginnende ondernemer. Je weet wat je wil, maar je vraagt je af wat jouw volgende stap gaat worden in je business. Je hebt behoefte aan inspiratie, begeleiding, gelijkgestemden en een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse patronen. Herkenbaar? Dan is onze workation in Marrakech iets voor jou!

View Event →

Inspiratie Rondreis Marokko
Nov
1
to Nov 9

Inspiratie Rondreis Marokko

In november 2018 organiseren wij een inspiratie rondreis door Marokko. Wil jij Marokko graag verkennen maar doe je dit het liefst in een groep? Wij gaan mee tijdens deze reis door magisch Marokko! Let op: ladies only!

Ontdek in 8 dagen het echte Marokkaanse leven. We vertrekken vanuit Marrakech en gaan via de midden Atlas en prachtige valleien naar de Sahara! Ga mee op een onvergetelijk avontuur.

View Event →