Back to All Events

One day Retreat: REFRESH YOUR MIND! Mediteren & Boksen in Klarenbeek

Schermafbeelding 2018-07-28 om 20.28.52.png

REFRESH YOUR MIND

One day retreat

Meditatie kan een mooi begin zijn om jezelf verder te ontwikkelen en je mind te gaan trainen. Tijdens onze one day retreats laten wij je graag kennismaken met onze unieke en zelf ontworpen meditatie-techniek waarmee inmiddels al duizenden mensen kennis hebben gemaakt. Op 30 september is het weer zo ver en organiseren wij het volgende One Day Retreat: Refresh your Mind op een unieke locatie in Klarenbeek waarbij we je graag kennis laten maken met de unieke combinatie tussen meditatie & boksen!

Waarom hebben wij gekozen voor deze combinatie?

Sport kan je veel brengen, meditatie ook. Als je beide weet te integreren in je lifestyle dan kun je ervoor zorgen dat je snel grote stappen zet in je leven. Door te gaan boksen train je discipline, ontwikkel je meer focus en train je je uithoudingsvermogen. Tijdens de meditatietraining train je je mind, verken jij je innerlijke wereld en heb je de mogelijkheid om jezelf echt te leren kennen.

Vaak denken we dat we ‘weten’ wie we zijn en waarom we op een bepaalde manier handelen. Toch lopen we in ons leven vaak tegen dezelfde dingen aan en blijven situaties zich herhalen.

Onze mind is een prachtige computer, maar je moet wel weten hoe je deze kunt besturen. Tijdens dit One Day Retreat laten wij jou kennis maken met meditatie en laten we je ervaren hoe het is om vanuit een ander bewustzijnsniveau naar jezelf te kijken. We geven je tips & tricks over hoe jij meditatie als een onderdeel van je lifestyle kunt maken.

65883FFE-8A48-4046-8066-9219B24814A4.jpeg

INNER

world..

Programma:

REFRESH YOUR MIND wordt gehouden op een mooie & sportieve locatie in Klarenbeek. We ontvangen jou om 9.30 en starten de dag met een lezing over de werking van je psyche en een uitleg over de geavanceerde meditatietechniek waarmee wij werken. Daarna gaan we mediteren. 

Rond 12.30 is het tijd voor een lunch en daarna vertrekken we naar een sportieve locatie op 10 minuten afstand waar er in de middag een boksworkout gegeven gaat worden. (Heb je geen eigen vervoer geef het even aan dan mag je met ons meerijden) Rond 17.00 sluiten we de dag af.

De kosten voor dit event zijn € 139,95- en deze prijs is inclusief:

  • Uitleg over de werking van je psyche

  • Uitleg over onze geavanceerde meditatietechniek

  • Complete meditatietraining

  • Uitgebreide Bokstraining

  • Lunch

  • Drinken

Onze uitvalsbasis in Klarenbeek is een inspirerende plek tussen het groen. Midden op de Veluwe op slechts enkele minuten rijden van de A1 en A50. Een bruisende plek waar ideeën ontstaan. Dé perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en je te laten inspireren.

Wij hebben plek voor maximaal 30 deelnemers en de lessen worden gegeven door 2 bokstrainers en twee meditatietrainers.

Kom je kennismaken met de combinatie tussen meditatie & boksen? Je bent welkom! Nog geen ervaring met boksen en \ of mediteren? Ook dan kun je deelnemen aan dit event. Deze dag is voor iedereen die ervoor open staat om meer uit zichzelf te halen.

REFRESH YOUR MIND. KOM JE OOK? Bel: 06-43050032 of mail: elke@innerdoorway.nl

Boksen-retreat-05.jpeg

Mediteren en Boksen

REFRESH YOUR MIND