Back to All Events

Inspiratie Rondreis Marokko


Rondreis-Marokko-Innerdoorway-Reisbureau.jpg

Welkom! Wij zijn Elke en Marleen en samen delen wij een grote passie. Marokko! Wij hebben zelf veel door dit magische land gereisd en de afgelopen jaren veel mooie plaatsen ontdekt. Deze ontdekkingen willen wij nu graag met jou delen. In een groep van maximaal 15 vrouwen gaan we:

  • Marrakech ontdekken.
  • De watervallen van Ouzoud bezoeken
  • Een trekking maken in de bergen (midden Atlas)
  • Naar Ziz Vally (Palmbomen oase)
  • Slapen in de woestijn om ultieme stilte te ervaren.
  • De Dades Vally ontdekken.
  • Heel veel wandelen in de natuur.

Marokko is een prachtig land en heeft zo veel te bieden. In het land zelf worden veel tours aangeboden die de 'standaard' route richting het Atlas gebergte en de woestijn afleggen. Door alle reizen die wij naar dit fantastische land gemaakt hebben ontdekte wij echter veel plekjes buiten de gebaande paden. Mooie verscholen hotels, het echte berber leven. Daarnaast krijgen wij steeds meer vragen van mensen die alleen naar Marokko willen, maar zich toch veiliger voelen in een groep. Zo ontstond het idee om een reis te organiseren waarin ruimte is voor jouw persoonlijke ervaring, maar waarin je de route aflegt met een groep gelijkgestemden en wij als host die jou de kennis en veiligheid verschaffen om in een paar dagen tijd het echte Marokko te ontdekken.

We hebben unieke locaties geselecteerd en laten jou in 9 dagen kennis maken met onze grote liefde: MAROKKO! 

Deze reis begint op 1 november 2018 in Marrakech. Op 1 november staat er voor jou een transfer klaar op het vliegveld die je naar onze eerste locatie net buiten Marrakech brengt. Vanuit daar vervolgen we onze 9-daagse tocht. Op de laatste dag ben je weer terug in Marrakech en kun je vanuit daar weer richting huis vertrekken.

Wil je mee of wil je meer informatie? Bel: 06-43050032 of mail: elke@innerdoorway.nl

De kosten voor deze gehele reis bedragen 1095,- | Exclusief je vliegticket naar Marrakech

Rondreis-Marokko-Reisbureau-Innerdoorway-04.jpg

Explore Marokko

Rondreis-Marokko.jpg

Travel with us

 

                                                              #beinnerdoorway