Back to All Events

One day retreat | BEYOU @ Health First Eindhoven

  • Health First Stratumsedijk Eindhoven, NB Netherlands (map)

BEYOU is een uniek event waarbij wij je in 1 dag kennis laten maken met de combinatie tussen MEDITATIE & BOKSEN. Waarom we deze dag een ONE DAY RETREAT noemen? Omdat deze dag helemaal in het teken van: JEZELF staat! Vandaag stel jij jezelf centraal en zet je een stap in de juiste richting om je eigen koers te gaan bepalen of te vernieuwen.

WAT GAAN WE DOEN?

Sport kan je veel brengen, meditatie ook. Als je beide weet te integreren in je lifestyle dan kun je ervoor zorgen dat je snel grote stappen zet in je leven. Door te gaan boksen train je discipline, ontwikkel je meer focus en train je je uithoudingsvermogen. Tijdens de meditatietraining train je je mind, verken jij je innerlijke wereld en heb je de mogelijkheid om jezelf echt te leren kennen.

Vaak denken we dat we ‘weten’ wie we zijn en waarom we op een bepaalde manier handelen. Toch lopen we in ons leven vaak tegen dezelfde dingen aan en blijven situaties zich herhalen.

Onze mind is een prachtige computer, maar je moet wel weten hoe je deze kunt besturen. Tijdens dit One Day Retreat laten wij jou kennis maken met meditatie en laten we je ervaren hoe het is om vanuit een ander bewustzijnsniveau naar jezelf te kijken. We geven je tips & tricks over hoe jij meditatie als een onderdeel van je lifestyle kunt maken.

BEYOU wordt gehouden op een mooie & sportieve locatie. We ontvangen jou om 14.30 en starten de dag met een lezing over de werking van je psyche en een uitleg over de geavanceerde meditatietechniek waarmee wij werken. De rest van het programma krijg jij dan te horen.

De kosten voor dit event zijn € 90,- en deze prijs is inclusief:

  • Uitleg over de werking van je psyche
  • Uitleg over onze geavanceerde meditatietechniek
  • Complete meditatietraining
  • Uitgebreide Bokstraining
  • Avondmaaltijd
  • Drinken
One-Day-Retreat-Mediteren-Boksen-Fit

BEYOU..

Wij hebben plek voor maximaal 25 deelnemers en de lessen worden gegeven door 2 bokstrainers en twee meditatietrainers.

Kom je kennismaken met de combinatie tussen meditatie & boksen? Je bent welkom! Nog geen ervaring met boksen en \ of mediteren? Ook dan kun je deelnemen aan dit event. Deze dag is voor iedereen die ervoor open staat om meer uit zichzelf te halen.