Back to All Events

Awaken your Mindpower Retreat | Mediteren & Boksen in Marokko


  • Innerdoorway Blue Kaouki Sidi Kaouki Morocco (map)

Donderdag 7 mei - Dinsdag 12 mei 2019 met een voorovernachting op 6 mei (aankomstdag)

Waarom dit Retreat?

Soms is het nodig om tijd voor jezelf te nemen, tijd voor reflectie en stil staan bij waar het in het leven werkelijk om draait. De drukke hectische tijd waarin wij leven vraagt ons anders om te gaan met onze mind en ons lichaam. Het vraagt om evenwicht tussen lichaam en mind, evenwicht tussen gevoelens en gedachtes, tussen werk en privé. Sidi Kaouki in Marokko is een plaats waar de energie nog ongerept is. Deze energie en de zee van Sidi Kaouki nodigen je uit om afstand te nemen van jouw dagelijkse routine. Deze plaats ademt vrijheid en puurheid en dankt zijn naam aan de ‘Sufi Healer’ Sidi Kaouki. De ongerepte omgeving is het ideale decor om diepe rust en innerlijke stilte te ervaren. 

Graag nemen wij jou mee in onze lifestyle en zorgen wij er tijdens dit retreat voor dat jij de nodige ‘tools’ aangereikt krijgt om mindfull en gefocust in het leven te staan!

Tijdens dit retreat gaan we Mediteren, Boksen en de omgeving van Sidi Kaouki verkennen. Het retreat staat in het teken van 'terug naar jouw echte basis'. Je gaat tijdens dit retreat ervaren wat voor jou écht belangrijk is.  Wij hebben een trainingsprogramma ontwikkeld wat ervoor zorgt dat jij niet alleen fysiek sterker gaat worden, maar ook mentaal de nodige tools aangereikt krijgt. Op onze heerlijke rustgevende locatie aan zee gaan we werken met geavanceerde meditatietechnieken die ervoor gaan zorgen dat je snel los kunt komen van stress en je dagelijkse routine. De bokstraining en oefeningen gaan ervoor zorgen dat jij je fysiek fitter gaat voelen! Door te gaan trainen in een omgeving ver van huis zul je nieuwe inzichten en ervaringen opdoen en dat is precies wat wij je willen laten ervaren.