top of page
Awaken your Inner Magician_juni 2021-312

2 -Daags Moon Magicians Retreat

RISHI BREATHWORK,

UNIEKE MEDITATIES, HEALTHY FOOD, GOOD VIBES & IJSBAD (OPTIONEEL)

scroll

 ACTIVATE YOUR TRUE FEMALE POWERS
@ THE MAGICAL OHANA IN BRUMMEN

Connect een laagje dieper met jouw ware kracht. Je kunt kiezen uit 17 / 18 augustus 2021 (Volgeboekt) of het weekend van 21 / 22 augustus 2021 (volgeboekt). En kom je naar 1 van deze Retreats, dan mag je vanaf 1 september ook helemaal gratis deelnemen aan de Instagram meditatie training Master your Freedom . (T.w.v 199,-)

Weet jij wat de kracht is van een ware magiër? Zij is in staat op een diep niveau te connecten met alles om haar heen om zo de harmonie in haarzelf en in de natuur te herstellen. Deze zomer staat voor ons in het teken van het herstellen van de harmonie en het vergroten van onze creatiekracht. Dat is waarom wij deze training organiseren. Balans in de wereld ontstaat alleen als we eerst onze puurheid en innerlijke creatiekracht herontdekken! Vanuit deze kracht toestand schieten we onze pijltjes met pure vrouwelijke creatiekracht de wereld in om de nodige veranderingen in gang te zetten. It’s all set and done, you have the power, believe it, use it and create more love and balance.

SO GET READY FOR THIS ADVENTURE!

Om 09.30 uur arriveer je op de magische bestemming Ohana in Brummen. Inmiddels een speciale plek in Nederland waar ook onze Inner Magician Retreats plaatsvinden. Op deze plek hebben wij een krachtig energetisch veld neergezet om jou te helpen jouw bewustzijn te verhogen.

Je maakt kennis met de kracht van onze transformerende meditatie en breathwork methode. We vertellen je alles over de kracht van vrouwelijke energie en hoe je deze voor je kunt laten werken. Tijdens het tweede gedeelte van de training maak je kennis met onze krachtige Rishi Breath Techniek. Dankzij de kracht van ademhaling ontlaad jij diepe spanning en stress en word jij bewust waartoe je in staat bent. De kers op de taart is een krachtgevend ijsbad om alles los te laten wat jou niet meer dient. 

 

‘Het ijsbad was een enorme overwinning. Iets in mij wist dat ik in het ijsbad moest om volledige overgave te ervaren. Het was ongelofelijk koud, maar ongelofelijk krachtig. Ik stapte letterlijk en figuurlijk door verschillende lagen en dankzij de kracht van ademhaling kwam ik een staat van zijn. Mijn kracht was nog nooit zo voelbaar.’ - Melisa Verheijen 

In de avond steken we het vuur aan en praten we nog na. Deze mega transformerende dag stemt jou af op je ware potentieel en geeft je een enorme boost om te gaan samenwerken met de grote kracht in jezelf. Uiteraard voorzien wij jou tijdens deze transformatie van vegetarische voedende maaltijden, bereid door onze privé-chef. Je brengt de nacht door op een mooie, gedeelde tweepersoonskamer en in de ochtend begint de dag weer mooi op tijd. We gaan genieten!

 

Wat je deze dag gaat doen? Om 7.00 uur start je met Rishi Breathwork en om 8.00 uur staat een healthy breakfast op je te wachten. Vervolgens sluit je aan bij de meditatie ceremonie en daarna hebben we een mooie afsluiting voor je in petto. Om 11.00 uur komt dit Retreat ten einde en stap jij weer de wijde wereld in om je powers met anderen te gaan delen.

Alle focus is tijdens deze training op jou! Met in totaal 14 gelijkgestemde vrouwen tune jij even uit op de buitenwereld en tune je volledig in op jezelf in een liefdevolle bubbel. Kom alleen of neem je vriendinnen mee om samen de magie te ervaren. 

Het programma eindigt om 11.00 uur en daarna verlaat jij de magische locatie om met vernieuwde energie, meer harmonie en creatiekracht de wereld te betoveren. 

Prijs: 299,- excl BTW


Data 1: Start dinsdag 17 augustus om 10.00 uur | einde woensdag 18 augustus om 11.00 uur
Data 2: Start zaterdag 21 augustus om 10.00 uur | einde zondag 22 augustus om 11.00 uur


Deelneemsters: 14 ladies per training 
 

Meet the team

Awaken your Inner Magician_juni 2021-262

Elke

Elke reist heel de wereld over op zoek naar krachtplekken die een diepe transformerende werking hebben. Het geven van meditaties is haar passie en het is haar missie om een nieuwe harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Awaken%20your%20Inner%20Magician_juni%20

Christiano

Christiano is astroloog & mental coach. Hij weet je te raken met zijn eerlijke en afgestemde observaties die jou snel grote stappen laten zetten in bewustzijn. Tevens geeft hij magische meditaties, en steekt hij s'avonds het kampvuur voor je aan. 

F8E0303D-8438-4109-810F-223178CF1AEA_edi

Vera

Vera is privé-chef en zal heerlijke en voedende vegetarische gerechten maken tijdens deze training. Ze weet precies de maaltijd op tafel te toveren waar jij zin in hebt!

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-123.j

Robinson

Robinson heeft een diepgaande kennis over de oudheid en de werking van ons menselijk systeem. Robinson brengt diepe healing en het is zijn expertise om jouw gevoel, mind & intuitie optimaal met elkaar in balans te brengen. Zijn sessies voelen als een ware bevrijding van alles wat jou niet langer dient.

Awaken%2520your%2520Inner%2520Magician_j

Melisa

Melisa is de schrijfster en fotograaf van Innerdoorway. Ze zal tijdens dit tweedaagse retreat aanwezig zijn om jullie dagen zo fijn en comfortabel mogelijk te maken. 

bottom of page