top of page
Awaken your Inner Magician_fotografie Melisa Verheijen-53.JPG

Magician Retreat
De 5 elementen editie 

ONTDEK DE KRACHT VAN DE 5 ELEMENTEN 

 & 

BALANCEER DE GEVENDE (ELEKTRISCHE) EN ONTVANGENDE (MAGNETISCHE) KRACHT IN JEZELF

 RISHI BREATHWORK -

ACTIVERENDE MEDITATIES - DIEPE WIJSHEID

13, 14 & 15 november 2021

scroll


Ontdek de magie van de 5 elementen ... @ THE MAGICAL OHANA IN BRUMMEN

Op zaterdag 13, zondag 14 & maandag 15 november is het tijd voor het volgende Magician Retreat! Deze dagen staan helemaal in het teken van de initiatie in de 5 elementen. We laten je kennismaken met de elementen water, aarde, lucht, vuur en het verbindende element ether. Door het activeren van deze elementen in je bewustzijn, leer jij op een dieper niveau samenwerken met jezelf en met de natuur. Dit Retreat is echt een upgrade in bewustzijn!

Weet jij wat de kracht is van een ware magiër? Zij is in staat op een diep niveau te connecten met alles om haar heen om zo de harmonie in haarzelf en in de natuur te herstellen. Door kennis te maken met de elementen aarde, water, lucht, vuur en ether wordt jij je op een dieper niveau bewust van deze krachten. De elementen bevinden zich in alles om ons heen en ook in onze psyche. Tijdens dit Retreat activeren we de elementen in je psyche waardoor je meer balans gaat ervaren. Tevens leren we je hoe je de elementen toe kunt passen in je dagelijkse leven zodat jij vanuit een diep weten leert handelen.

Dit Retreat is voor alle vrouwen toegankelijk. Ook als je al eens meegedaan hebt aan 1 van onze Magician Retreats is dit Retreat een echte verdieping. Als je ervoor openstaat om nieuwe lagen van je bewustzijn te ontdekken ben je van harte welkom!

SO GET READY FOR THIS ADVENTURE!

Op zaterdag 13 november arriveer je om 10.00 op de magische bestemming Ohana in Brummen. Op deze krachtplaats hebben wij het afgelopen jaar meer dan 70 Magicians ontvangen die het avontuur aangingen. Op deze plek hebben wij een krachtig energetisch veld neergezet om jou te helpen jouw bewustzijn te verhogen.

Deze editie is een onderdeel van de Magician Retreats en deze dagen zijn er helemaal op gericht om te leren werken met de elementen. Ook als je al een keer deelgenomen hebt aan 1 van de Magician Retreats is deze editie een mooie verdieping en upgrade.

Door het integreren van de 5 elementen in je psyche ontstaat er meer balans, harmonie en een diepe wijsheid. De elementen helpen jou om makkelijker te materialiseren. Christiano en Robinson delen hun wijsheden en diepgaande kennis met jou en Elke verankert de krachtige energie die vrijkomt. Door middel van meditatie en Rishi breathwork activeren we de elementen in je psyche en zo activeer jij delen van jezelf die beschikken over veel wijsheid en kracht. Je mag je weer gaan herinneren wie je werkelijk bent.

Uiteraard voorzien wij jou tijdens deze transformatie van vegetarische voedende maaltijden, bereid door onze healthy food creator Vera. Je brengt de nachten door op een mooie, gedeelde tweepersoonskamer. We gaan genieten!

 

Met in totaal 14 gelijkgestemde vrouwen tune jij even uit op de buitenwereld en tune je volledig in op jezelf in een liefdevolle bubbel. Kom alleen of neem je vriendinnen mee om samen de magie te ervaren. 

Het programma eindigt op maandag 15 november om 12.00 uur en daarna verlaat jij de magische locatie om met vernieuwde energie, meer harmonie en creatiekracht de wereld te betoveren. Dit is hét moment om jouw powers te upgraden.

Prijs: 595,- inclusief BTW

(In overleg kun je een factuur op je bedrijfsnaam ontvangen)
 

Meet the team

Awaken your Inner Magician_juni 2021-262

Elke

Elke reist heel de wereld over op zoek naar krachtplekken die een diepe transformerende werking hebben. Het geven van meditaties is haar passie en het is haar missie om een nieuwe harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Awaken%20your%20Inner%20Magician_juni%20

Christiano

Christiano is astroloog & mental coach. Hij weet je te raken met zijn eerlijke en afgestemde observaties die jou snel grote stappen laten zetten in bewustzijn. Tevens geeft hij magische meditaties én steekt hij s'avonds het kampvuur voor je aan. 

F8E0303D-8438-4109-810F-223178CF1AEA_edi

Vera

Onze healthy food creator Vera zal heerlijke en voedende vegetarische gerechten maken tijdens deze training. Ze weet precies de maaltijd op tafel te toveren waar jij zin in hebt!

Eiyani_Fotografie Melisa Verheijen-123.j

Robinson

Robinson heeft een diepgaande kennis over de oudheid en de werking van ons menselijk systeem. Robinson brengt diepe healing en het is zijn expertise om jouw gevoel, mind & intuitie optimaal met elkaar in balans te brengen. Zijn sessies voelen als een ware bevrijding van alles wat jou niet langer dient.

Awaken%2520your%2520Inner%2520Magician_j

Melisa

Melisa is de schrijfster en fotograaf van Innerdoorway. Ze zal aanwezig zijn om jullie dagen zo fijn en comfortabel mogelijk te maken. 

bottom of page