top of page
Workation Marokko

WORKATIONS

REIZEN VOOR ONDERNEMERS EN ZAKELIJKE TEAMS

scroll

WERK AAN JE BEDRIJF TIJDENS EEN

WORKATION IN MARRAKECH

Persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Steeds meer ondernemers en leidinggevenden beseffen dat en gunnen zichzelf en hun eventuele team om die reden de kracht van een workation. Onze workations vinden plaats in het bruisende Marrakech, een magische plek om jezelf en je onderneming een echte boost te geven.


Startende ondernemers die één tot drie jaar bezig zijn met hun eigen onderneming gaan next level tijdens onze workation in Marrakech. Tijdens deze 8-daagse workation ga je onder begeleiding van een business coach en samen met gelijkgestemde mede-ondernemers aan de slag. Niet alleen krijg je zakelijke tools aangereikt, ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Een waardevolle investering die jou als persoon én als ondernemer een enorme boost geeft.


Voor leidinggevenden die hun team willen laten trainen in Marrakech organiseren wij unieke trainingen in samenwerking met de coaches van Innertechnology. Zij verzorgden al vele trainingen voor onder andere de Rabobank, Lage Landen, Ziggo-Vodafone, Procter & Gamble.


Klaar voor de next step in jouw business? Ga dan mee op workation!

ondernemers workation
WORKATION ONDERNEMERS

Workation België

WERKEN AAN JE BUSINESS IN BELGIE

Bedrijfs workation
BEDRIJFS WORKATION

Train your Team

SAMEN OP EEN ONVERGETELIJKE  REIS MET JE TEAM IN HET MOOIE MAROKKO

WAT ANDEREN ZEGGEN

Met een diep gevoel van dankbaarheid zit ik in het vliegtuig. Deze workation in Marrakech heeft me tot in mijn ziel geraakt. En niet alleen bij mij, maar bij alle ondernemers uit de groep, zijn zulke mooie inzichten ontstaan. Gisteren tijdens de reflectie viel het mij op dat eigenlijk iedereen hiernaartoe is gekomen om zijn business te versterken. Maar bij de grote meerderheid van de groep, waren de persoonlijke learnings en het eigen proces dat aan het licht kwam nog veel belangrijker dan de bedrijfsresultaten. Want jij bént je bedrijf!

bottom of page