top of page

Hotel tip | De Berber Lodge, nét buiten Marrakech

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020

Telkens als ik zo'n mooi plekje tegenkom weet ik weer waarom ik terug blijf gaan naar Marokko. Na al die jaren en al die reizen ben ik nog steeds niet uitgekeken en blijf ik maar prachtige plekjes ontdekken. Deze keer ging ik op bezoek bij de Berber Lodge in het dorpje Oumnas. Direct bij aankomst heet de eigenaar Romain Michel-Meniere mij een warm welkom en met veel liefde begint hij uitgebreid te vertellen over zijn laatste project: De Berber Lodge. Romain woont al jaren in Marokko en was betrokken bij de inrichting en het ontwerpen van vele hotspots in Marrakech. Afgelopen jaar besloot hij de drukte van de stad te ontvluchten en zijn eigen hotel nét buiten de stad te openen.


DE BERBER LODGE


Als je binnenkomt voel je meteen de relaxte vibe. De prachtige inrichting & sfeervolle vertrekken stellen je meteen op je gemak. Mijn enthousiasme is gewekt! 

De Lodge telt 9 kamers in verschillende gebouwen. Rondom de vertrekken kun je wandelen in een heerlijke tuin met in het midden een prachtig zwembad. Romain zelf woont in het dorpje naast de Lodge. We raken verder in gesprek en terwijl we rondom het huis lopen overvalt mij een bijzonder gevoel. Het is alsof de tijd even stil staat.


Romain merkt dit op en neemt mij mee naar een speciaal plaatsje achter het huis. We kijken uit op een berg en Romain vertelt mij dat de bijzondere energie die ik voel heel erg krachtig is op dit punt. ''Veel mensen krijgen hier dat speciale gevoel'' zegt Romain.


En ondanks dat hij zelf aangeeft daar eigenlijk veel te nuchter voor te zijn, weet ik dat hij niet voor niets naar deze plaats is gekomen. 


44 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page