top of page

De mooiste plekken in Marokko, op reis met 14 vrouwen!

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020

Bestemming Marokko! Al jarenlang is Marokko ons favoriete reis land en inmiddels hebben wij hier al vele avonturen beleefd. Sinds 2016 organiseren wij met Innerdoorway retreats aan de Atlantische kust en vanuit daar kregen wij steeds vaker de vraag of het ook mogelijk is om bij ons rondreizen te boeken. Innerdoorway is sinds 2016 een officieel reisbureau en daar zijn we super trots op. In november 2018 besloten we ons aanbod uit te breiden en de eerste rondreis waarbij er 14 vrouwen meegingen op avontuur was een feit! Inmiddels organiseren wij meerdere rondreizen per jaar voor vrouwen die graag het échte Marokko willen ontdekken.


Wie zijn wij?

Wij zijn Elke en Marleen en wij doen niets liever dan reizen door Marokko. Op die manier ontdekken wij de mooiste (kracht) plekken en die delen wij graag met jou! Wij werken zoveel mogelijk samen met lokale authentieke eco-lodges die duurzaamheid hoog in hun vaandel hebben staan. Zo werken wij bijvoorbeeld al jaren samen met een super fijn en bijzonder nomadenkamp in de Sahara. Elk jaar komen wij hier weer terug met onze groep vrouwen. De energie is hier zo bijzonder krachtig! Slapen onder de sterren en aan comfort geen gebrek. De tenten die wij hebben uitgekozen hebben een eigen toilet en zelfs een douche. 


Tijdens de inspiratie rondreis ontdek je samen met ons een prachtig gedeelte van Marokko. We reizen vanuit Marrakech via de bergen naar de Sahara en via een andere route weer terug. Onderweg zien we de mooiste landschappen en slapen we in mooie lodges.


Jaren geleden kwamen wij tijdens één van onze ontdekkingsreizen terecht in Ait Boughmez en deze omgeving maakte iets in ons los. De ongereptheid, de bevolking, de natuur en de kracht van de bergen. Wij vinden dit gebied zo mooi dat we hebben besloten om hier drie nachten te verblijven tijdens de bergen / Sahara rondreis. Wat een schoonheid! 


Wat Marokko voor ons zo bijzonder maakt is dat je elk uur een ander landschap ziet. Ook al zit je uren in de bus, rondreizen is hier een feestje! Wij houden enorm van de eenvoud en de puurheid die wij ervaren tijdens onze rondreizen. De kleuren van de dorpen die opgaan in het landschap waardoor alles een eenheid lijkt te vormen, de lucht die op elk moment van de dag weer anders kleurt, de vriendelijke bevolking die je graag kennis laat maken met hun land. MAGIC! 

Wij werken het liefst zo veel mogelijk samen met de lokale bevolking en overnachten in lodges die respect hebben voor het behoud van de natuur.


Ga je met ons mee op reis? 


101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page