top of page

Retreat, Rondreis of Workation, welke reis past bij jou?

Bijgewerkt op: 7 jun. 2020

Persoonlijke ontwikkeling is steeds belangrijker aan het worden. De wereld is enorm in beweging en ons bewustzijn groeit steeds sneller. En met het veranderen van dit bewustzijn zien we zoveel mooie initiatieven ontstaan in de wereld! Elke ochtend weer maakt het mij blij om te zien hoeveel mensen er opstaan en besluiten dat het zo genoeg is. Mensen die de regie weer in eigen handen nemen, hun missie op aarde gaan volgen en uit gaan dragen waar zij voor staan. Het gaat steeds belangrijker worden om de verbinding die wij met onszelf hebben te verdiepen.


Even terug naar vier jaar geleden. De start van Innerdoorway. Ik wist en voelde aan alles dat ik mocht bijdragen aan deze bewustzijns revolutie doormiddel van het organiseren van reizen. Reizen waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarbij gelijkgestemden elkaar tegenkomen om kennis te delen en inzichten te krijgen.


En wat is Innerdoorway de afgelopen jaren gegroeid! Drie jaar geleden begonnen we met 2 retreats per jaar en inmiddels zijn we een reisorganisatie geworden waar alleen in het voorjaar van 2020 al 9 reizen op de planning staan.


In dit artikel vertel ik je meer over de verschillende reizen waar je aan kunt deelnemen zodat je kunt zien wat het beste bij jou past!


MEDITATIE & BOKS RETREATS


Drie jaar geleden begon het allemaal met onze Meditatie & Boks Retreats. Deze Retreats geven wij in Sidi Kaouki een super klein dorpje aan de Marokkaanse kust. Drie jaar geleden werden wij ‘gegrepen’ door de krachtige energie van deze plaats en al snel wisten we dat dit de plek voor onze Meditatie & Boks Retreats ging worden.
Dit Retreat is voor iedereen die eraan toe is om zichzelf verder te ontwikkelen en in 6 dagen krijg je een uitgebreide meditatie training waarbij we je alles leren over mediteren en hoe meditatie kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit Retreat wordt begeleid door mij (Elke) en de coaches Christiano, Robinson en Bas. Zij geven je tijdens dit retreat inzicht in de werking van je psyche en daarnaast reiken zij de tools aan waarmee jij meer uit jezelf kunt halen. Naast de meditatiecursus is er dagelijks een heerlijk Boks-Workout, ontdekken we samen de omgeving en worden er door de koks op onze locatie de heerlijkste gerechten gekookt. BEACH VIBES! Voor dit Retreat heb je geen ervaring nodig met meditatie en / of boksen. Wel zoeken we mensen die met een open mind deelnemen aan deze reis.


INSPIRATIE RONDREIZEN


Tijdens de Retreats werd ons steeds vaker de vraag gesteld of wij ook reizen door Marokko kunnen samenstellen. Zo ontstond het idee om rondreizen (voor vrouwen) te gaan organiseren. Reizen met gelijkgestemden waarbij je de veiligheid van een groep hebt maar ook genoeg ruimte voor jouw persoonlijke ervaring. In de afgelopen zeven jaar heb ik enorm veel door Marokko gereisd en heb ik heel veel lieve, mooie en inspirerende mensen leren kennen. Op veel plekken voelde ik een krachtige energie  en de routes die we tijdens de 10-daagse rondreizen afleggen, die zijn daarop hierop afgestemd!


Yoga


Vanaf 2020 nemen een nieuwe route op in ons aanbod. De 10-daagse Back to Basic yoga reis. In de wintermaanden is het klimaat aan de Marokkaanse kust erg fijn. Het is er dan rustig op de stranden en met temperaturen van rond de 20 graden is het ideaal voor een helende yogareis. Deze yoga rondreis is er voornamelijk op gericht om Marokko beter te leren kennen. BEACH VIBES!ONZE 10- DAAGSE RONDREIZEN ZIJN ALLEEN VOOR VROUWEN. TIJDENS DE RONDREIZEN ZIJN ELKE & MARLEEN VAN INNERDOORWAY ALTIJD SAMEN AANWEZIG.


WORKATION


Ben jij een ondernemer? Laat je inspireren! Tijdens onze workations werk jij met een business coach en andere ondernemers aan jouw business in creatief en bruisend Marrakech! We dompelen je onder in de vibes van de stad en zorgen voor de nodige zen momentjes door onder andere meditatie & yoga. Next level gaan met je business begint met persoonlijke groei!Uiteraard zijn we nieuwsgierig: naar welke reis gaat jouw voorkeur uit?49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page