top of page

Op Retreat, het is nú de tijd!

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020

We leven in een belangrijke tijd. Een tijd waarin we het allemaal gigantisch druk hebben, maar ook een tijd waarin er zoveel mogelijk is! We leven in een tijd waarin we er steeds meer achter komen dat onze systemen verouderd zijn en dat het tijd is voor een nieuwe aanpak. Omdat we vaak niet door hebben in wat voor transit we zitten en we op school niet geleerd krijgen hoe we echt met onze gevoelens, emoties en gedachten kunnen omgaan, kan dit soms zorgen voor verwarring. 


We zijn vaker moe en gestresst dan we zouden willen en blijven hierdoor tegen dezelfde problemen aanlopen. We hebben de neiging ons te identificeren met ons werk, status, onze bezittingen, en hierdoor hebben we minder tijd om te onderzoeken wie we echt zijn. Deze tijd vraag juist om bewustwording van wie we zijn en van wat we hier op aarde komen doen.


In ons dagelijks leven zijn we vaak erg druk en maken we weinig tijd vrij om te onderzoeken en te reflecteren. Daarom is een retreat eens in de zoveel tijd geen slecht idee! Tijdens een retreat kom je tot rust en heb je de mogelijkheid om écht met jezelf aan de slag te gaan. Je trekt je als het ware even terug om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.


Waarom een meditatie retreat met Innerdoorway?


Bij ons draait alles om de juiste balans tussen inspanning en ontspanning en om die reden combineren wij meditatie met sport. Voor ons zijn spiritualiteit, psychologie en wetenschap nauw met elkaar verbonden en vullen zij elkaar aan. Tijdens het mediteren heb je de mogelijkheid je innerlijke wereld te verkennen en te onderzoeken. Je gaat zien wat er nog in je leeft en waar je nog mee aan de slag mag! Je wordt je steeds meer bewust van je innerlijke wereld. Daarnaast vermindert mediteren stress, helpt het je om beter te kunnen ontspannen en zorgt het ervoor dat je dingen makkelijker los kunt laten. Boksen versterkt en ontstrest je lichaam en zorgt ervoor dat je meer contact maakt met je lichaam. Boksen helpt je ook om contact te maken met de fysieke wereld en zet je zo aan tot actie.


Bij boksen draait het om focus, discipline en uithoudingsvermogen. Dit zijn 3 elementen die je ook nodig hebt in het dagelijks leven om je doelen te bereiken. De manier waarop je bokst laat je zien hoe je in het leven staat en hoe je omgaat met je talenten, visie en tekortkomingen. Boksen geeft je de mogelijkheid om jezelf nog beter te leren kennen! 


Tijdens onze retreats laten we je graag inzien dat alleen jij zelf elke dag weer de keus hebt om je eigen mindset te veranderen en te kiezen voor wat voor jou het beste werkt.

We leren je krachtige meditatie-technieken waarmee je de mogelijkheid hebt om je innerlijke wereld te verkennen en los te komen van bepaalde programmeringen.

We helpen je met het verwerken van onverwerkte emoties waardoor jij meer rust, ruimte & vrijheid gaat ervaren in je leven.


Door 6 aan de slag te gaan me onze speciale meditatie methode ga jij naar huis met veel nieuwe inzichten! Je gaat beter begrijpen waarom je dingen doet zoals je ze doet en je gaat merken dat je steeds makkelijker keuzes gaat maken die echt bij je passen.


We hopen je te zien tijdens 1 van onze retreats!


18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page