top of page

De wondere wereld van kristallen

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020

Gebruik jij wel eens een kristal om mee te mediteren? Door de kristal tijdens het mediteren vast te houden in je hand of naast je te leggen zal het reageren op jouw intentie en wordt er een energie geproduceerd die aanvullend werkt op jouw meditatie.


Een kristal kies je met je intuïtie. Neem daarom altijd je doel voor ogen als je er één gaat uitkiezen. Tussen alle stenen die je ziet zal er één steen zijn die jouw extra aandacht heeft en die er voor jou tussenuit springt. Met de intentie om een kristal uit te kiezen die mijn meditaties kan versterken ging ik een tijdje geleden naar het lichtpuntje in Heerle. Het lichtpuntje ligt middenin de natuur en rondom de winkel ligt een grote tuin waar je in alle rust kunt lezen of gewoon even kunt zitten. Ik pakte een boek en las verder over de wondere wereld van kristallen.

Daarna ging ik terug naar binnen en al snel werd mijn aandacht getrokken door een prachtige witte kristal. Yes, dit is hem! De omschrijving bij de steen die ik gekozen heb: ''Brengt op zeer zachte wijze enorm diepe transformaties teweeg. Ze opent je bewustzijn en verhoogt je lichttrilling. Opdat je een ware meester over je bewustzijn mag worden"


Ik kan niet wachten om te gaan mediteren met mijn nieuwe kristal!


Ben jij ook op zoek naar een passend kristal? Het lichtpuntje ligt in een prachtige omgeving en is een bezoekje zeker waard! Ze hebben ook een website: www.lichtpuntjekristallen.nl

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page