top of page

Nieuwe Maan donderdag 17 september 2020 | Purify Mind, Body & Soul

Een nieuwe maan op donderdag 17 september in een periode die naar ons inzien zo enorm belangrijk is! Als je weet waar je de komende tijd het beste op kunt letten, dan heeft de energie die vrijkomt een transformerende werking en een zuiverende kracht. De obstakels die de komende tijd op je pad komen zijn bedoeld als liefdevolle lessen om jezelf te bevrijden en verbeteren. Veroordeel jezelf daarom niet in deze pittige tijden want dan mis je de boodschap.


We zijn onszelf allemaal aan het herstructureren om zo onze plek in te gaan nemen in de nieuwe wereld die zich aan het vormen is. Een nieuwe wereld die we samen mogen gaan creëren. Het is tijd dat we weer gaan samenwerken met onze hogere, pure delen om zo bij onze essentie te komen.


Nieuwe maan in Maagd


Zoals je wellicht weet is een Nieuwe Maan hét perfecte moment om aan iets nieuws te beginnen, een nieuwe start te maken, of een krachtige intentie te zetten voor de periode die volgt.


De aankomende Nieuwe Maan in Maagd nodigt ons uit om onszelf 'op te schonen'. Om onszelf te reinigen en zuiveren van karmische energie die we nog met ons meedragen. Om onze nieuwe plek in te gaan nemen in de samenleving is het wijselijk om gebruik te maken van de zuiverende kracht van de Nieuwe Maan zodat jij jezelf kunt 'cleanen' van karmische ballast. Hoe 'schoner' ons eigen systeem is, hoe makkelijker we kunnen (gaan) communiceren met onze hogere delen! Onze hogere, pure delen bevatten een schat aan kennis en ervaring. Het zijn delen van ons die weten waarvoor we hier op aarde zijn en die ons verbinding en gelukzaligheid laten ervaren mits, we ermee in contact staan. Het is tijd geworden om het contact met onze hogere delen weer te gaan herstellen om zo optimaal gebruik te maken van ons potentieel.


We bezitten allemaal het vermogen om de verbinding met onze hogere delen te herstellen. Het start met bewustwording! Om te beginnen is het nu aan ons om onze laagjes af te pellen en zo steeds dichter bij onze ware essentie te komen.


PURIFY. Your soul from past pain and suffering. Purify your body of toxics with natural ingredients. Your mind from negative thoughts and your system from karmic patterns and energy that does not longer serve you.

De energie die tijdens deze nieuwe maan vrijkomt kan ook jou helpen om los te komen van normen en waarden die jou tegenhouden om je essentie te leven. Je mag je losmaken van karmische ballast die diep ligt opgeslagen in je systeem. Hoe? We maken daar een mooi begin mee tijdens het live (gratis) webinar op 17 september op instagram.


We mogen allemaal steeds meer gaan leven vanuit bezieling en nadenken over onze acties. Omdat het aarde element momenteel sterk vertegenwoordigd is, kan het voelen dat je nu snel tot resultaat wil komen. Pas daar een beetje mee op, want dat kan frustratie opwekken. Om meer vanuit bezieling te (gaan) leven zul je namelijk ook steeds beter gaan zien wat niet werkt en het is goed om dat in rust te onderzoeken. Sommige dingen die je bij jezelf tegenkomt kunnen namelijk confronterend en frustrerend zijn. Het kan ook zo zijn dat je gaat inzien welke dingen je anders had willen doen. Kijk met zachtheid naar jezelf en veroordeel jezelf niet. Gebruik deze energie om te kijken wat jij precies zou willen verbeteren aan jezelf en wat jij wil verbeteren in het contact met je hogere 'pure' delen. Zo herstel je op een liefdevolle manier de communicatie en het contact met jezelf. Harmonie is the key!


Het is best wel een heftige periode waarin er veel frustratie en woede naar buiten gaat komen. Ook op collectief vlak komt er veel strijdenergie los en dit zullen we gaan merken. We gaan steeds duidelijker zien en voelen wat niet klopt en tevens voelen we de behoefte om hier iets aan te doen. We komen collectief los van karmische energie en dit zien we ook terug in de wereld. Onze tip aan jou: Blijf bij jezelf en laat je niet verleiden tot strijd. Observeer jezelf en voel op welke vlakken jij los mag komen van karmische patronen. Blijven bepaalde zaken in jouw leven zich herhalen? Zie dit dan als een teken dat er op die vlakken voor jou een uitdaging ligt. Om de balans op aarde te herstellen hebben we allemaal nog mooie uitdagingen voor de boeg.


Live (gratis) webinar + geleide meditatie op donderdag 17 september om 21.00 op instagram (innerdoorway)


Deze uitdagende tijd vraagt om extra kennis en bewustwording. En omdat wij de afgelopen periode enorm hebben genoten van de live meditaties met jullie, geven wij ook tijdens de aankomende Nieuwe Maan weer een live webinar + geleide meditatie op onze Instagram account!


Wanneer: Donderdag 17 september

Tijdstip: We starten de uitzending om 21.00 (klik dan op de live button)

Wat gaan we doen? Het eerste half uur vertelt Christiano van Innertechnology over de energie die deze Nieuwe Maan in werking gaat zetten en aaneensluitend geeft Elke van innerdoorway een geleide meditatie die jou gaat helpen om jouw systeem op te schonen. Jij ziet ons, wij jou niet dus je kunt lekker rustig vanuit je eigen huis deelnemen.


Purify Mind, Body & Soul live groepsmeditatie! We nodigen iedereen uit om met ons mee te doen.

Je kunt deelnemen door de Instagram account van Innerdoorway te liken en donderdag 17 september om 21.00 op de live button te klikken. Let's create some magical new moon vibes together. Klik hier om de innerdoorway instagram account te liken & bezoeken


Liefs Elke & Christiano
1.004 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page