top of page

Volle Maan in Vissen woensdag 2 september 2020 | De wereld krijgt een spiritueel tintje

Op woensdag 2 september staat de Volle Maan in Vissen en de Zon in het sterrenbeeld Maagd. De energie die vrijkomt op dat moment gaat ervoor zorgen dat het steeds duidelijker wordt wat wel, en wat niet werkt. Op die manier kunnen wij ons steeds meer afstemmen op de behoefte van onze ziel.


De dagen worden korter en de herfst is in aantocht. Aan alles voelen we dat er zowel in de buitenwereld als in ons innerlijk, grote veranderingen plaatsvinden. De herstructurering die gaande is zet grote transformaties op gang en dit is nog lang niet voorbij... Nog steeds vinden er vele gebeurtenissen plaats in de wereld en daarmee ook in onszelf. Hoe voelt dit voor jou?

In de zomer periode vonden er (energetisch gezien) pittige weken plaats die bij veel mensen voor interne onrust gezorgd hebben. Het was een periode die ons de gelegenheid gaf om nieuwe keuzes te maken en zo vernieuwing op gang te zetten. Sta eens stil bij de keuzes die jij hebt gemaakt. Door dit proces aan te gaan creëerde je de afgelopen weken als het ware een nieuw fundament voor jezelf. Een fundament waarop je straks, als de tijd rijp is, kunt gaan bouwen. (Lees verder onder de foto's)


Ben jij je bewust van de impact die jij wil maken op de wereld en weet je al hoe je dit wil (gaan) doen?De grootste impact maak je als datgene wat jij op aarde neerzet is afgestemd op de behoefte van jouw ziel. Jouw zielsbehoefte maakt jou uniek en daarom hebben we allemaal een andere zielsbehoefte. Op dit moment zijn zuivere intenties hard nodig op onze aarde. Als we die integreren in onze creaties, dan bouwen we samen aan een duurzame harmonieuze samenleving.


De energie van de Volle Maan op woensdag 2 september gaat een grote bijdrage leveren aan dit proces. Tijdens deze volle maan worden er veel planeten in het 'aarde element' geactiveerd en dit zorgt ervoor dat de behoefte om te vernieuwen en te herstructureren sterk voelbaar blijft. Wat deze Volle Maan heel bijzonder maakt? Dat zullen wij je vertellen! Als jij de keus maakt om bewust deel te nemen aan dit proces, gaan de veranderingen die plaatsvinden in je leven jou helpen om je steeds meer af te stemmen op jouw zielsbehoefte. Met andere woorden: Er zijn de afgelopen periode grote transformaties op gang gekomen in onszelf en op onze planeet. Het is nú tijd om deze transformaties ook 'waar' te gaan maken. Veranderingen in je leven laten je zien op welke vlakken jij je opnieuw mag afstemmen op jouw zielsbehoefte. Of beter gezegd, op de behoefte van de hogere, pure delen van jezelf.


Wij mensen zijn in essentie multidimensionaal en ons bewustzijn bestaat uit verschillende lagen van intelligentie. Hoe meer jij je bewust bent van 'deze lagen' in je psyche, hoe meer intelligentie, creativiteit, liefde, kracht en balans jij tot jouw beschikking hebt!

De aarde heeft ons op dit moment hard nodig. Er is veel behoefte aan nieuwe initiatieven die helpen aan het verduurzamen van onze samenleving. Het is tijd geworden om datgene te doen waarvoor jij hier gekomen bent! Doordat de Volle Maan in het teken Vissen staat en de Zon in het sterrenbeeld Maagd, zullen we veel behoefte ervaren om op een holistische manier met elkaar samen te werken. Er kan een sterk verlangen ontstaan om te connecten met de bron van al het leven. We gaan ervaren dat we graag een vleugje magie toe willen voegen aan de materie op aarde. De materie hier op aarde krijgt zo een spiritueel tintje. Let's create magic!


De kunst zal blijven om stevig geaard te zijn hier op aarde. Om aanwezig te zijn in het hier en nu, terwijl je ook een sterke connectie ervaart met de kosmos. Alleen als jij echt aanwezig durft te zijn hier op aarde, ga je de inspiratie, inzichten en wijsheden die je vanuit de kosmos ontvangt ook daadwerkelijk materialiseren. Besef je dat? Hetgeen jij transformeert en datgene wat zich aan jou zichtbaar maakt, kan zo vorm aannemen in onze werkelijkheid. Zo krijgt jouw creatie een spiritueel en holistisch tintje en dat is precies wat we hier nu nodig hebben. Maak vandaag nog de keuze om je af te stemmen op je ziel en je hogere intelligentie. Dit doen we graag samen met jou tijdens de Volle Maan Meditatie aanstaande woensdag 2 september!


Stem je af op de kosmische waarheid in jezelf en blijf met beide benen op de grond. Zo haal jij datgene naar beneden wat we hier op aarde nodig hebben.


Woorden die de komende tijd centraal staan zijn harmonie, authenticiteit, connectie en vrijheid.


Tijdens deze herstructurering is het belangrijk dat we gaan zien en ervaren wat werkt, en wat niet werkt. De aankomende Volle Maan gaat dit nog eens extra belichten. Een groot gedeelte hiervan speelt zich af in ons innerlijk en daarom kun je dit proces ook ervaren als een innerlijk conflict. Onrust kan een raadgever zijn om (intern) te gaan ontdekken wat wel, en wat niet werkt, en welke keuzes zijn afgestemd op de behoefte van je ziel. Je zult de komende tijd vaak ervaren dat je kritisch bent naar jezelf en tevens zal je de behoefte voelen om jezelf te willen verbeteren. Zie dit niet als storend, maar zie dit als een liefdevolle boodschap van je ziel die graag met jou wil samenwerken om echt te gaan groeien. Zo kom je in een fijne flow en ga je jezelf niet tegenwerken.


Laat emotionele en mentale signalen die je krijgt wegwijzers zijn op je pad. Via jou kunnen de mooiste dingen op aarde gematerialiseerd worden. Creëer daarom met liefde, passie en toewijding. Besef dat je pas echt kunt gaan creëren als je helemaal aanwezig bent in het hier en nu. Juist op dit moment, in deze tijd! Gebruik je ervaringen als kompas en ontdek wat echt is.


Doe jij (gratis) mee met ons Volle Maan Live Webinar + Live Meditatie?


Op woensdag 2 september geven Elke van Innerdoorway & astroloog Christiano van Innertechnology om 21.00 een live webinar + een Volle Maan Meditatie via Instagram. Dit webinar geeft je inzicht in het thema van deze volle maan en de meditatie gaat je helpen om je af te stemmen op de energie die vrijkomt. Dit webinar + meditatie is gratis en voor iedereen beschikbaar. Volg de Instagram account van Innerdoorway en klik op woensdag 2 september om 21.00 uur op de live button. De energie van de volle maan is op dat moment nog super sterk! Zorg dat je op een fijn en rustig plekje zit en luister naar de meditatie met je oordopjes voor het beste geluid. Zo maken we samen een start om de volle maan energie te integreren.Enjoy the full moon!Liefs Elke & Christiano

894 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page