Volle Maan in Vissen woensdag 2 september 2020 | De wereld krijgt een spiritueel tintje

Op woensdag 2 september staat de Volle Maan in Vissen en de Zon in het sterrenbeeld Maagd. De energie die vrijkomt op dat moment gaat ervoor zorgen dat het steeds duidelijker wordt wat wel, en wat niet werkt. Op die manier kunnen wij ons steeds meer afstemmen op de behoefte van onze ziel.


De dagen worden korter en de herfst is in aantocht. Aan alles voelen we dat er zowel in de buitenwereld als in ons innerlijk, grote veranderingen plaatsvinden. De herstructurering die gaande is zet grote transformaties op gang en dit is nog lang niet voorbij... Nog steeds vinden er vele gebeurtenissen plaats in de wereld en daarmee ook in onszelf. Hoe voelt dit voor jou?

In de zomer periode vonden er (energetisch gezien) pittige weken plaats die bij veel mensen voor interne onrust gezorgd hebben. Het was een periode die ons de gelegenheid gaf om nieuwe keuzes te maken en zo vernieuwing op gang te zetten. Sta eens stil bij de keuzes die jij hebt gemaakt. Door dit proces aan te gaan creëerde je de afgelopen weken als het ware een nieuw fundament voor jezelf. Een fundament waarop je straks, als de tijd rijp is, kunt gaan bouwen. (Lees verder onder de foto's)


Ben jij je bewust van de impact die jij wil maken op de wereld en weet je al hoe je dit wil (gaan) doen?De grootste impact maak je als datgene wat jij op aarde neerzet is afgestemd op de behoefte van jouw ziel. Jouw zielsbehoefte maakt jou uniek en daarom hebben we allemaal een andere zielsbehoefte. Op dit moment zijn zuivere intenties hard nodig op onze aarde. Als we die integreren in onze creaties, dan bouwen we samen aan een duurzame harmonieuze samenleving.


De energie van de Volle Maan op woensdag 2 september gaat een grote bijdrage leveren aan dit proces. Tijdens deze volle maan worden er veel planeten in het 'aarde element' geactiveerd en dit zorgt ervoor dat de behoefte