top of page

Nieuwe Maan 2 Juli 2019 | Verdiep de Relatie met jezelf


Op 2 juli 2019 is er een nieuwe maan die ons de mogelijkheid geeft om de relatie die wij met onszelf en met onze meest intieme vrienden en familie hebben, te gaan verdiepen. Vooral de relatie die we met onszelf hebben staat de komende periode centraal. In ons vorige artikel: “Volle maan april 2019” stonden een aantal vragen waardoor jij meer over jezelf te weten kon komen. Heb jij deze vragen voor jezelf al beantwoord? In deze blog vertellen we je nog meer over dit onderwerp.


COLLECTIEF KEERPUNT


Op dit moment staan we collectief gezien op een bijzonder keerpunt. We hebben nú de mogelijkheid om zelf de leiding te nemen over ons leven. Als we dit niet doen, geven we de leiding uit handen. Als we ons té veel (blijven) laten leiden door omstandigheden en door onze omgeving, zullen we nooit de verdiepingsslag maken die nodig is om onze meest authentieke zelf te worden. Het kan anders!


Als we besluiten om de leiding in eigen handen te nemen dan mag dit op een vernieuwende manier. Maak de keus om tijd te nemen om te ontdekken wie je bent en hoe je wil leven.


Het is tijd om de relatie die jij met jezelf hebt tot prioriteit te gaan maken!

Als we besluiten om zelf aan het stuur te gaan staan en te onderzoeken wat de manier is om dit te doen, dan zul je merken dat je weer authentiek, inventief, creatief, doelgericht, vrij en daadkrachtig gaat worden. Dit alles zonder dat het je energie gaat kosten! Sterker nog, als je nu de keus maakt om je te verdiepen in de relatie die jij met jezelf hebt en dit tot een prioriteit maakt, dan zul je merken dat het je energie zal geven!


De relaties die jij hebt met mensen om je heen, zijn een mooie spiegel om te zien waar jij op dit moment staat. Relaties waarin je vanuit kwetsbaarheid met elkaar kunt delen kunnen een waardevolle manier zijn om meer inzicht te krijgen in jezelf. Andere relaties kunnen je spiegel zijn in de vorm van een trigger zodat jij weet waar je nog aandacht aan mag besteden.


Alles om ons heen is erop gericht om jou te laten zien hoe jij verdieping kunt bereiken in jezelf.

Jij staat centraal


Je mag stoppen met oordelen naar jezelf en je mag je losmaken van de oordelen die anderen naar jou hebben. Je bent in staat om te kiezen voor jouw meest authentieke leven en daarin kun jij meer dan wat je nu waarschijnlijk zelf denkt! Laat deze nieuwe maan met zijn innoverende en inventieve energie je helpen om de relatie met jezelf aan te gaan. Het is een mooi cadeau wat jij jezelf geeft. Een mooie manier om je echt bewust te worden van de relatie die jij met jezelf hebt, is letterlijk even afstand nemen. Afstand nemen door de keus te maken om iets voor jezelf te doen. Om deze reden organiseren wij unieke reizen waarin ‘jij’ centraal staat en waarbij alles erop gericht is om jou de relatie die jij met jezelf hebt weer te laten ‘voelen’.


Misschien zegt alles in jou: JA, daar ben ik aan toe!  Of misschien klinkt dit allemaal nog heel spannend. Het aangaan van de relatie met jezelf is een proces. Wij kiezen er elke dag weer bewust voor om dit te doen en begeleiden jou graag als ook jij de keus wil maken om dit proces aan te gaan. Door de relatie met jezelf te verdiepen kun je uiteindelijk weer zoveel meer geven maar dan vanuit jouw kern.

13 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page