top of page

Nieuwe Maan in Waterman op vrijdag 24 januari 2020 | Van drama naar droom.


Aanstaande vrijdag om 22.24 uur is het nieuwe maan. Deze maand, een nieuwe maan in Waterman!

Op de uurhoekhoroscoop van deze nieuwe maan staan de zon, de maan en de planeet Mercurius in Waterman en de ascendant is Weegschaal. Door deze stand van de maan en planeten is het ‘lucht’ aspect rond deze nieuwe maan sterk vertegenwoordigd. De energie die hierbij vrijkomt is een energie die zoekt naar connectie, duidelijkheid, richting, expressie en waarheid. Het is tijd geworden om je eigen verhaal, het verhaal waar jij je al zo lang mee identificeert, te gaan overstijgen. 


Overstijg je eigen verhaal


Welk verhaal leef jij? Kies jij er bewust voor om te groeien als persoon en je triggers te helen?

Sta eens stil bij deze vraag en voel intuïtief waar er voor jou nog winst te behalen is.

We leven allemaal ons eigen verhaal. Een verhaal wat ooit is ontstaan omdat we het nodig hadden om onszelf in beweging te krijgen. Om keuzes te kunnen maken en om onszelf een identiteit te geven. Zolang we geen ‘bewuste’ keuzes maken, kunnen we jaren doorgaan met het leven van een verhaal wat wellicht allang verouderd is.

Sta jij er wel eens bij stil welk verhaal je leeft?

Creëer jij met jouw verhaal een leven en lifestyle die echt bij je past of beperk jij jezelf meer dan jij jezelf beseft? Het verhaal waar jij ooit voor gekozen hebt is ontstaan in je jeugd. Je ouders, leraren, school, de buurt waar jij bent opgegroeid, je vrienden, relaties, studie, alles heeft bijgedragen aan het ontstaan van jouw verhaal. Het werd jouw beleving van de werkelijkheid. 


NU IS DE TIJD GEKOMEN OM TE GAAN ONDERZOEKEN OF DIT NOG KLOPT


Om je eigen verhaal te gaan overstijgen en het leven en de lifestyle te gaan ontdekken die echt bij je past, is het slim om nu rondom de aankomende nieuwe maan stil te staan bij wat jij echt wil doen en hoe jij wil leven. Misschien had je bepaalde situaties en drama’s in je leven ooit nodig om zo tot groei en inzichten te komen, maar op een bepaald moment is het nodig om duidelijke keuzes te maken zodat je jouw essentie weer gaat ervaren en situaties zich niet blijven herhalen. Het is tijd voor een nieuw verhaal en deze keer mag het verhaal waar jij voor kiest echt passen bij de behoefte van jouw ziel. Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? 


Onderzoek tijdens deze nieuwe maan voor jezelf:

  • Zijn er situaties in jouw leven die steeds terugkeren en zich blijven herhalen?

  • Kun je intuïtief voelen of het verhaal wat jij jezelf vertelt bij je past?

  • Voel jij je vrij om te kiezen waar je voor staat?

  • Handel je vanuit vrijheid of zijn je keuzes nog gebaseerd op angst en emoties?

  • Welke kant wil jij op en wat raakt jou echt?

  • Durf je eerlijk naar jezelf te kijken?

  • Durf je opnieuw  voor jezelf te kiezen?

Leer vertrouwen op je intuïtieve vermogens. Op deze manier kun je gaan onderscheiden wat echt is en wat niet. 

De energie van Waterman staat voor confrontatie, waarheid en identiteit. Het staat voor het overstijgen van DRAMA. Waterman is op zoek naar bevrijding op alle vlakken waaronder ook het bevrijden van gedachtes die verouderd zijn en er op dit moment in je leven niet meer toe doen. Wellicht wordt je soms nog gedreven door gedachten die voortkomen worden uit het collectief bewustzijn of door familiaire patronen? Waterman staat voor echtheid! Onderzoek welke aspecten in jouw leven (nog) gebaseerd zijn op drama en welke aspecten voor jou kloppend voelen en bijdragen bij aan je welzijn. Welke waarheid is jouw waarheid? 

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page