top of page

Volle maan 10 januari 2020 | Gebruik je intuïtie en creëer vernieuwing

Het eerste artikel van 2020 staat in het teken van de volle maan in Kreeft. Een volle Maan met een belangrijke boodschap; een volle maan die veel aan het licht gaat brengen. Benieuwd wat dat betekent?


Om te beginnen is het de hoogste tijd om onze verantwoordelijkheid te nemen. Alleen dan kunnen we een bijdrage leveren aan het creëren van een nieuwe samenleving. Een samenleving met nieuwe normen en waarden.

Om ervoor te zorgen dat jij gebruik kunt maken van deze energie om dit jaar liefdevol en productief te starten, hebben wij de energie van de volle maan vertaald. Deel deze boodschap en laten we met elkaar iets moois creëren.


Zoals jullie weten, stemmen wij (Christiano en Elke) ons leven zo veel mogelijk af op het ritme van de natuur en de kosmos. Dit geeft ons inzicht en helpt ons op een natuurlijke manier ons leven vorm te geven.

De start van 2020 is ook voor jou een mooi moment om te beseffen dat het leven bestaat uit verschillende cycli.

Om ervoor te zorgen dat jij je leven zo goed mogelijk af kunt stemmen op jouw persoonlijk cyclus, gaan wij je een handje helpen. Dit doen we door je in 2020 één keer per maand te verrassen met een interessante nieuwsbrief.


Waarom wij astrologie gebruiken


Astrologie is de wetenschap die door middel van een horoscoop en de stand van de planeten jouw persoonlijke cyclus en de cyclus van ons collectief blootlegt. Super interessant als je erachter wilt komen in welke fase wij ons als mensheid bevinden!


Volle maan in Kreeft


Aanstaande vrijdag word je getrakteerd op de eerste volle maan van dit jaar.

Een volle maan in Kreeft waarbij de zon in Steenbok staat. Deze volle maan nodigt je uit om meer structuur, vrijheid, doelgerichtheid, overgave, afstemming en creativiteit in je leven te brengen. De voorbereidingen op 2020 begonnen eigenlijk al in december 2019. In ons laatste artikel gaven wij jou het advies om je belemmerende gedragspatronen onder de loep te nemen. Het is namelijk tijd om ze te transformeren! Het is tijd om oude patronen te helen. Wellicht zijn er voor jou de afgelopen tijd al dingen zichtbaar geworden.


De volle maan in Kreeft activeert een stellium van belangrijke planeten in het teken Steenbok. Dit maakt dat 2020 het jaar van onthullingen wordt. Door de activatie van deze planeten in Steenbok komen er namelijk verborgen persoonlijke en maatschappelijke gedragspatronen aan het licht. We gaan duidelijk merken welke van deze gedragspatronen essentieel zijn en welke verouderd. De patronen komen aan het licht omdat het tijd is voor transformatie. Efficiëntie, harmonie, eenheid, duurzaamheid en vernieuwing zijn de nieuwe maatstaf voor een betere samenleving. Het is tijd om het oude op te ruimen! 


Voel jij dat het tijd is om jezelf te doorgronden? Dan raden wij je aan om op een intuïtieve manier naar jezelf te kijken. Het moment om als persoon en als maatschappij weer terug te keren naar openheid en harmonie is aangebroken. Gebruik je creatieve intelligentie en ontdek wat belangrijk en essentieel is voor jou. De informatie die jij van jezelf wilt krijgen bevindt zich namelijk niet altijd in het feitelijke en concrete gedeelte van je mind. Als je niet weet wat belangrijk en essentieel is voor jou, dan mag je afgaan op je intuïtie. Wellicht klinkt dit nog wat abstract en soms is dit ook zo. Maar je zult versteld staan van jouw creatieve intelligentie als je hiermee aan de slag gaat!


De energie van deze volle maan in het teken Kreeft/Steenbok wil vooruit. Het wil samen met jou grenzen verleggen. Samen met jou het hoogst haalbare bereiken.


Spring in het diepe en zie dat alles met elkaar verbonden is. Activeer je spirituele intelligentie en word je bewust van de synchroniciteit in je leven.

Het leven bestaat uit verschillende cycli; sommigen zijn heel erg fijn, anderen zijn minder fijn. Je mag streven naar perfectie, integriteit en voldoening. Je mag je pijlen richten op vernieuwing en discipline. Streef ernaar om je dromen te leven, maar kies ook voor helderheid en soberheid. Streef naar balans, overvloed en enthousiasme. Besef je grootsheid en omarm tegelijk je kwetsbaarheid. Geef jezelf -en daarmee ook de wereld- een upgrade. Wedden dat het je gelukkiger maakt?

9 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page