top of page

Volle maan 12 november 2019 | Gebruik de spiegels van het verleden als poort naar jouw toekomst!

Bijgewerkt op: 13 jun. 2020


Aanstaande dinsdag is het volle maan! Deze maand een volle maan in Stier met een sterk geaspecteerde zon in Schorpioen die een bijzondere uitwerking gaat hebben. Deze volle maan gaat ons bewust maken van patronen en overtuigingen die wij (nog) meenemen vanuit ons verleden.


Deze maan spiegelt patronen en overtuigingen die ons niet langer dienen en die niet meer passen bij de persoon die je nu bent. We mogen zaken uit het verleden nog één keer zien om er vrede mee te sluiten en om ze op een fijne manier af te ronden. Ze hebben hun les gediend.


Om deze reden kunnen er de komende weken zaken vanuit het verleden omhoog komen en kan het lijken alsof je weer terug bent in de tijd. Misschien kom je er nu achter dat je graag een volgende stap wil zetten, maar dat ‘iets’ wat ooit in het verleden is gebeurd en waardoor jij op een bepaalde manier bent gaan handelen, je nog tegenhoudt. Let maar goed op situaties die jij de komende tijd tegenkomt, want alles wil jou de komende weken iets vertellen!

De afgelopen maanden lieten ons zien en voelen welke kant we op wilden. Wellicht ging ook jij steeds beter voelen wat wel en wat niet bij jou past en op welke gebieden je andere keuzes wil maken. Misschien weet je al goed wie deze vernieuwde versie van jou is, wat deze persoon doet en welke kant de nieuwe jij op wil.


Om dit in zoveel mogelijk vrijheid te kunnen gaan leven mag je nu vrede sluiten met de dingen die nog omhoog komen vanuit jouw verleden. Het zijn spiegels die de poort zijn naar jouw toekomst.“It’s time to heal the past”

Een mooie vraag die jij jezelf tijdens deze volle maan en in de komende weken kunt stellen is:

IN HOEVERRE LAAT IK MIJN PERSOONLIJKHEID NOG BEÏNVLOEDEN DOOR MAATSCHAPPELIJKE NORMEN EN WAARDEN, DOOR MIJN VERLEDEN, DOOR MIJN VRIENDEN EN FAMILIE?


Het thema van deze volle maan mag duidelijk zijn, je mag jezelf gaan losmaken van diepgewortelde patronen en overtuigingen die overbodig zijn geworden. Waarschijnlijk heb jij hier de afgelopen tijd al een begin mee gemaakt en het is nú tijd om deze patronen en overtuigingen echt te gaan transformeren. Wij kiezen bewust voor het woord ‘transformeren’ en niet voor het woord ‘veranderen’ omdat het niet zo is dat deze patronen en overtuigingen slecht zijn. In het verleden hebben ze jou lange tijd gediend en dat is ook zeker ergens goed voor geweest! Om patronen en overtuigingen te transformeren is het belangrijk om daarbij stil te staan. Door het op deze manier te bekijken maak je de weg vrij naar jouw toekomst waar alles mogelijk is. Ook al heb je in je verleden veel meegemaakt wat niet fijn was, het verleden is voor ons allen een belangrijke les geweest.


TIJDENS DEZE VOLLE MAAN MAG JE DE TIJD NEMEN OM JE VERLEDEN TE BEDANKEN. OP DEZE MANIER KUN JIJ JOUW VERLEDEN IN VREDE LOSLATEN.


Je mag je ervan bewust worden dat het leven bestaat uit lessen die jou de mogelijkheid geven om jezelf écht te leren kennen. Als je dit gaat beseffen, dan kun je de energie van het verleden transformeren naar een productieve, liefdevolle en innoverende toekomst. Op energetisch niveau bestaan verleden, heden en toekomst tegelijkertijd. Het heden, verleden en de toekomst werken met elkaar samen en beïnvloeden elkaar. Tijd is niet lineair zoals we dit lange tijd gedacht hebben, alles gebeurt eigenlijk in ‘het nu’ en is met elkaar verbonden. Ook de Kwantum-Fysica gaat uit van dit gegeven. Hoe meer we dit gaan beseffen, hoe meer we ons zullen gaan richten op het ontwerpen van technologieën die innoverend, effectief en duurzaam zijn voor ons en de aarde.


Ook in onze levens gaat duurzaamheid steeds meer de norm worden. Steeds meer mensen voelen de verantwoordelijkheid om hun steentje bij te dragen aan deze bewustwording. Duurzame materialen, lokale producten, fair fashion, de behoefte aan meer planten in huis. Wij zijn verbonden met alles en alles is verbonden met ons! We voelen dat het verleden ons aan het inhalen is en we worden ons steeds meer bewust van het feit dat de manier waarop we dingen lange tijd gedaan hebben niet meer werkt. We moeten veranderen!


EIGENLIJK IS VERANDERING HET ENIGE CONSTANTE IN ONS BESTAAN.VERANDERING IS EVOLUTIE! VERANDERING BEGINT MET HET BESEF DAT HET VERLEDEN ONZE VRIEND IS EN NIET ONZE VIJAND.

Het is een mooie periode om je verleden te accepteren en er vrede mee te sluiten. We zijn allemaal mensen die aan het leren zijn. Stop daarom met het veroordelen van jezelf om keuzes die je gemaakt hebt. Stop met het veroordelen van situaties die jou pijn gedaan hebben of situaties die jou beperkt hebben. Je mag vrede sluiten met jouw verleden om zo de weg vrij te maken voor JOUW TOEKOMST.


Neem de komende weken de tijd om écht bij jezelf te komen en om open te staan voor je innerlijke inzichten. Misschien vind je het fijn om je inzichten op te schrijven om er zo achter te komen wat ze jou willen vertellen. Plaats de intentie om de komende periode open te staan voor de veranderingen die er nu zijn en alle veranderingen die gaan komen. Veranderingen zijn vaak spannend, niet altijd leuk of fijn, maar ze zijn zo waardevol en nodig.

2020 gaat het jaar van VERNIEUWING, STRUCTUUR & DAADKRACHT worden. Het is het jaar dat we onze Mindpower & Intuïtie steeds meer mogen gaan inzetten.

8 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page