top of page

Volle Maan 19 Februari 2019 | Praktisch omgaan met spiritualiteit

Bijgewerkt op: 13 jun. 2020

Deze volle maan nodigt je uit om te gaan handelen vanuit je diepste kern! De maan staat in het teken Maagd en de Zon staat in Vissen. Dit zorgt ervoor dat je uitgedaagd gaat worden om vanuit pure creativiteit en universele wijsheid iets neer te zetten op aarde wat écht vanuit jou komt en tevens ook het universum dient.


We mogen allemaal bijdragen om ‘een stukje paradijs op aarde’ te gaan creëren. En met ‘paradijs' bedoelen wij het neerzetten van iets unieks hier op aarde. Iets wat puur vanuit jou komt! Een creatie die kracht, harmonie en de wijsheid van het universum vertegenwoordigd. Op dit moment hebben we op aarde mensen nodig die iets gaan neerzetten wat harmonie, ontwikkeling en balans gaat brengen. Iets wat meer dan alleen economische groei gaat opleveren. Als je alleen uit bent op economische groei zonder een duurzaam component, dan gaat dit uiteindelijk ten koste van onze aarde en haar natuurlijke bronnen. 


Deze volle maan nodigt ons uit om harmonie en balans samen te brengen met materiële rijkdom. Puur materiële rijkdom zonder rekening te houden met de aarde zelf kan erg destructief zijn. Het kan ervoor zorgen dat we de balans van de aarde en van onszelf uit het oog verliezen. Het teken Vissen zal ons stimuleren om de balans in onszelf en in onze omgeving weer terug te vinden. Dit teken laat ons zien dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Wij zijn allemaal verbonden met elkaar en met alles wat er bestaat. Alles wat we doen heeft invloed op elkaar. Dit is een wetmatigheid die wij hier op aarde wel eens vergeten en als we hier niet genoeg bij stil staan zorgt dit voor disbalans. Het is tijd geworden om daar nu iets aan te gaan veranderen.


Enjoy this full moon.
12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page