• Elke Moorman

Volle Maan 19 Februari 2019 | Praktisch omgaan met spiritualiteit

Updated: Jun 13, 2020

Deze volle maan nodigt je uit om te gaan handelen vanuit je diepste kern! De maan staat in het teken Maagd en de Zon staat in Vissen. Dit zorgt ervoor dat je uitgedaagd gaat worden om vanuit pure creativiteit en universele wijsheid iets neer te zetten op aarde wat écht vanuit jou komt en tevens ook het universum dient.


We mogen allemaal bijdragen om ‘een stukje paradijs op aarde’ te gaan creëren. En met ‘paradijs' bedoelen wij het neerzetten van iets unieks hier op aarde. Iets wat puur vanuit jou komt! Een creatie die kracht, harmonie en de wijsheid van het universum vertegenwoordigd. Op dit moment hebben we op aarde mensen nodig die iets gaan neerzetten wat harmonie, ontwikkeling en balans gaat brengen. Iets wat meer dan alleen economische groei gaat opleveren. Als je alleen uit bent op economische groei zonder een duurzaam component, dan gaat dit uiteindelijk ten koste van onze aarde en haar natuurlijke bronnen. 


Deze volle maan nodigt ons uit om harmonie en balans samen te brengen met materiële rijkdom. Puur materiële rijkdom zonder rekening te houden met de aarde zelf kan erg destructief zijn. Het kan ervoor zorgen dat we de balans van de aarde en van onszelf uit het oog verliezen. Het teken Vissen zal ons stimuleren om de balans in onszelf en in onze omgeving weer terug te vinden. Dit teken laat ons zien dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Wij zijn allemaal verbonden met elkaar en met alles wat er bestaat. Alles wat we doen heeft invloed op elkaar. Dit is een wetmatigheid die wij hier op aarde wel eens vergeten en als we hier niet genoeg bij stil staan zorgt dit voor disbalans. Het is tijd geworden om daar nu iets aan te gaan veranderen.


Enjoy this full moon.
7 views0 comments
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2020 INNERDOORWAY | ALGEMENE VOORWAARDEN | HTTP://STO-GARANT.NL/SIGNUP | ELKE@INNERDOORWAY.NL

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES (VVKR). DE VVKR KOMT OP VOOR DE BELANGEN VAN KLEINE, VAAK SPECIALISTISCHE REISORGANISATIES ZOALS INNERDOORWAY VIA VVKR BUNDELEN WE ONZE KRACHTEN EN DELEN WE ONZE EXPERTISE OM ZOWEL VOOR DE REISORGANISATIE ALS DE CONSUMENT TOT EEN ZO GROOT MOGELIJKE ZEKERHEID EN TEVREDENHEID TE KOMEN. 

DAARNAAST IS OP AL ONZE PAKKET REIZEN DE STO REISGARANTIE VAN TOEPASSING.

logo design website8.png
logo design website9.png

Created by Ileenja Marina